Тази година определено беше добра за феновете на Marvel, защото

...
Тази година определено беше добра за феновете на Marvel, защото
Коментари Харесай

Какво ще е бъдещето на Шан-Чи

Тази година несъмнено беше добра за почитателите на Marvel, тъй като след дълга суша, нетипична за студиото, най-сетне още веднъж се потопиха в света на супергероите.

Трейлър на " Шан-Чи и Легендата за Десетте Пръстена "

Какво се задава

И то освен с нормалните филми, само че и с нови сериали. " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " бе един от филмите, които показват един изцяло нов за киновселената на Marvel супергерой.

И макар пандемията се очакваше ползата към кино лентата да бъде висок. Така се и оказа, а за това свидетелстват и приходите в бокс офиса. 431.9 милиона $ в международен мащаб - тъкмо толкоз завоюва " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ".

В естествени условия, евентуално, тази сума щеше да е даже по-впечатляваща, само че все пак от Marvel са решили да вкарат героя и в бъдещите си проекти. От The Hollywood Reporter разбираме, че напълно публично към този момент се работи върху втори филм.
 Симу Лиу, Боб Чапек,
Още един неудовлетворен от Disney артист

Симу Лиу не е удовлетворен

Дестин Даниел Кретън още веднъж ще седне на режисьорския стол, като и ще напише сюжета. Не е публично доказано, само че се чака Симу Лиу също да се завърне в основната роля. За Кретън договорката с Marvel е даже по-голяма, тъй като той ще работи и по един от бъдещите сериали, подготвяни за Disney+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР