Тази година NOVA ще изненада феновете на предаването Като две

...
Тази година NOVA ще изненада феновете на предаването Като две
Коментари Харесай

Финалът на Като две капки вода ще се проведе на живо пред повече от 10 000 души

Тази година NOVA ще изненада почитателите на предаването „ Като две капки вода “ с невиждано шоу. За първи път в историята на телевизионните излъчвания в България ще има край онлайн пред повече от 10 000 души.

Грандиозният театър ще стартира на 13-и май (понеделник) в 19:30 ч. в най-голямата зала в страната - „ Арена София “, а феновете на NOVA ще могат да го проследят от 20:00 ч. в ефира на малкия екран. Билетите за шоуто към този момент са в продажба.

„ Като две капки вода: ФИНАЛЪТ “ ще събере на сцената обичаните водещи Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, звездното жури – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров. Четиримата финалисти ще се борят за успеха и гласовете на феновете за купата „ Най-добър подражател “, само че с изключение на тях ще има и доста изненади, които ще създадат вечерта незабравима.

В зала „ Арена София “ ще бъде изградена специална сцена по сходство на телевизионната, само че в доста по-големи мащаби, а внушителни екрани ще създадат шоуто още по-ярко. Зрителите на NOVA ще имат опцията да гледат спектакъла на „ Като две капки вода: ФИНАЛЪТ “ през обективите на десетки камери.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР