Тази година месец февруари обещава да бъде повече от магичен,

...
Тази година месец февруари обещава да бъде повече от магичен,
Коментари Харесай

Две огледални дати сбъдват мечтите ни през февруари

Тази година месец февруари дава обещание да бъде повече от магичен, тъй като се чакат две огледални дати, които могат да ни оказват помощ да сбъднем желанията си. Подобни дни са мощно енергийни. Всичко, което би трябвало да извършите, е да бъдете смели, даже и това да значи да излезете от зоната си на комфорт. Кои са магичните дни?
02.02 – 2 февруари е първата огледална дата, която ще отвори прелестни благоприятни условия, свързани с работата и креативното ни начало. На този ден можете да отделите напълно време за себе си, без да се чувствате отговорни. Можете да се отдадете на пътувания или на планирането им. Денят е извънредно сполучлив за хората, заети в креативната сфера.
 Традиции и поверия за месец февруари Традиции и поверия за месец февруари
Старите хора споделят на месец февруари Малък Сечко. Той стартира празнично незабавно с идването си. Трифонците - това са първите три дни н...
12.02  - датата е огледална на 2021 година Денят носи голям шанс за всички. Това е и най-силата енергийно дата за цялата година. Ще имате положително въодушевление, ще успявате в работата, чакат ви и триумфи в любовта.
На този ден можете да очаквате и съществени промени в живота си, които ще са позитивни. Внимавайте - всяко едно нещо, което ще ви се случи през този ден, е от голяма важност, даже и на пръв взор да наподобява маловажно. То ще ви покаже посоката, в която би трябвало да поемете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР