Тази година Лидл България ще изненада най-малките си потребители за

...
Тази година Лидл България ще изненада най-малките си потребители за
Коментари Харесай

Специална колекция Stikeez Happy Home в Lidl през септември

Тази година Лидл България ще изненада най-малките си консуматори за първия образователен ден. Любимите на всички малчугани Stikeez се завръщат в магазините на Lidl през септември с напълно нова сбирка. Свежата сбирка Stikeez Happy Home е въодушевена от фамилията, домашните любимци и продуктите у дома и съдържа 24 дребни, гумени и леснопреносими герои. С тях децата могат да се забавляват, да развиват фантазията си и по едно и също време с това да опознават предметите вкъщи.
Бормашината Паркси, фенерчето Бляс, блендерът Микси и хладилникът Фризи са единствено част от новите свежи Stikeez герои, които ще въодушевяват децата за нови креативен занимания. Към тях се причисляват и котката Мър и кучето Фифи, които постоянно са подготвени за безкрайни игри.
Шестата сбирка Stikeez съдържа 24-ма свежари, които ще съпровождат малчуганите в безбройните им завършения. С новите цветни и занимателни гумени фигурки най-малките ще се срещнат от близко с предметите вкъщи и тяхното приложение. Всеки Stikeez предмет и домакински любим носи своя темперамент – някои от тях са благи и мързеливи, а други са темпераментни и диви, само че с всеки от тях заниманието на малчуганите е обезпечено.
За най-запалените фенове на Stikeez, Lidl ще предлага специфичен колекционерски албум с място за всички 24 герои и торбичка за предпазване на повтарящите се фигурки. Най-големите Stikeez почитатели ще имат опцията да вземат участие за специфични Stikeez награди, играейки на.
Новата сбирка Stikeez Happy Home ще бъде налична във всички магазини на веригата от 14.09.2020 година до 11.10.2020 година или до привършване на количествата. За всеки 20 лева от цената на покупката от един касов бон, всеки клиент ще получава гратис 1 бр. от най-желаните от децата гумени фигурки.
Още информация за най-новата сбирка Stikeez може да бъде открита на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР