Тази година компанията навършва 15 години в България и в

...
Тази година компанията навършва 15 години в България и в
Коментари Харесай

Димитър Костов, Филип Морис България: При нас има неограничено поле за изява и кариерно развитие

Тази година компанията навършва 15 години в България и в чест на годишнината си обезпечава стаж на 15 български студенти

Това лято Филип Морис България ще даде опция на 15 млади българи да придобият действителен професионален опит в тримесечен заплатен стаж от юли до септември. Мултинационалната компания, която минава през огромна промяна, изпълнявайки своята визия за бъдеще без пушек, тази година навършва 15 години в България и ще отпразнува годишнината си, осигурявайки опция на за старт в кариерата на 15 български студенти.

Компанията към този момент има опит с предходни стажантски стратегии, с помощта на които завършващи студенти освен са стартирали кариерата си в офиса в София, само че и са траяли към този момент като пълноценна част от екипа в България.
Димитър Костов, началник отдел " Потребителско прекарване " във Филип Морис България
" Тук има безкрайно поле за изява, опция да натрупаш опит на разнообразни функции и доста хора, от които да почерпиш скъпи познания. "

Какво е главното нещо, което бихте желали да предадете като опит на стажантите в екипа си, който да им бъде потребен в кариерата оттук насетне?

Как да сложим клиента в центъра на всичко, което вършим, какъв брой е скъпо за бизнеса да дава отговор на същинските потребности на потребителите си и най-много по какъв начин да разбираме какви са потребностите им. Как сътворяваме решения, които да дават отговор на тези потребности, по какъв начин доста бързо да изпробваме тези решения и да предвидим дали в действителност правят работа, по какъв начин да измерим дали решенията ни са сполучливи и какво да вършим в случай че не са сполучливи.

Какво си спомняте за началото на личната си кариера - какви бяха компликациите и страховете ви, и по какъв начин ги преодоляхте? Кой ви оказа помощ в този развой?

Когато започвах, мислех, че в огромните корпорации индивидът се губи измежду многото хора. Истината е, че в огромна интернационална компания - водач на смяната в промишлеността, има безкрайно поле за изява, опция да натрупаш опит на разнообразни функции и доста хора, от които да почерпиш скъпи познания.

Какви са качествата на типичния представител на вашия екип?

Бих определил сътрудниците в екипа ми като любопитни, аналитични,, сериозно мислещи, целенасочени и положителни комуникатори.

Материалът се разгласява с поддръжката на Филип Морис България.

Снимка: Филип Морис
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР