Тази година имате възможност да видите и преживеете едно изключително

...
Тази година имате възможност да видите и преживеете едно изключително
Коментари Харесай

Плутон във Водолей 2024: Следете промените, работете в група, не бягайте във виртуалния свят

Тази година имате опция да видите и преживеете едно извънредно рядко астрологично събитие: Плутон във Водолей.

Плутон символизира великата мощ на регенерацията, която е скрита в нас и в груповото схващане. Той символизира прераждането, контрола, самопознанието и мощна мощ на напън, която унищожава и възвръща това, което е застояло и закостеняло.

Най-големите промени, които ни чакат, са свързани с въздушния, закрепения и човешкия знак Водолей: обществени въпроси, екология, правила и организация на работа, човешки права, развиване на технологиите и връзката.

Водолеят е най-големият хуманист, модернизатор и агитатор на радикални хрумвания, които имат за цел да улеснят всекидневието ни.

Влиянието на Плутон във Водолей 2024 г

Ще станем очевидци на тотална гражданска война. Ще се появят нови обществени и политически придвижвания, изцяло разнообразни от тези, които познаваме от години.

Хората ще станат по-ангажирани със обществени проблеми, само че мощният индивидуализъм може да значи, че всеки ще откри нещо за себе си.

Екологията и правата на животните ще бъдат все по-голям детайл от политиката.

Както и равенството, половата еднаквост и въпросът за самостоятелните права против правата на общността.

Все повече хора ще живеят в градове, които ще претърпят огромна промяна. Съвременните решения в публичното жилищно строителство, ръководството на града и общността и невероятната архитектура ще накарат доста от нас да се почувстват по този начин, като че ли живеем на снимачната площадка на научно-фантастичен филм.

Ще ни бъде все по-трудно да живеем отвън структурата, настрана, в усамотение. Постоянното наличие на обществени медии, електронна и отдалечена връзка ще промени контактите ни с офиси, работодатели и близки до неразбираемост.

Хронология на влизането на Плутон във Водолей през 2024 г

Първо, Плутон ще бъде там на 21 януари 2024 година, с цел да се върне в Козирог за по-малко от три месеца (2 септември – 19 ноември), а по-късно от 19 ноември ще стартира да минава през знака Водолей за идващите двадесет години ( до 2043/44 г.).

Плутон във Водолей 2024 – задания и предизвестие

  • Основна записка: бъдете в крайник с измененията, напредъкът и технологиите в всекидневието са ваш съдружник, а не ваш зложелател. Работете в група, подкрепяйте обществени организации, близки до вашите възгледи за света.
  • Проблеми за превъзмогване: Изключителният индивидуализъм и омерзение към дълготрайни задължения могат да се трансфорат в спънки за реализиране на задачите и ежедневното благополучие.
  • Капани, които би трябвало да избягвате: не отлагайте, живейте за момента, не бъдете безразлични към това, което се случва към вас в обществените въпроси, в екологията и в живота на вашите близки. Не се превъзнасяйте, ценете това, което другите хора внасят в живота ви. Избягвайте да се изолирате и да избягате във виртуалния свят.

Плутон във Водолей 2024. Какво чака зодиите?

Овен

Зодия Овен – Плутон постепенно стопира да образува квадрат към вашия знак, ще намерите естетика в връзките. Също по този начин ще ви даде мощ за нови инициативи които ще ви донесат огромен веществен триумф.

Телец

Зодия Телец – Плутон в квадрат (21.01–2.09.2024 година и от 19.11.2024 г.) ще ви подсети за спор или значима задача, с която, желаете или не, ще би трябвало да се изправите и да се справите.

реклама

Близнаци

Зодия Близнаци – Плутон ще стартира да ви поддържа с съразмерен тригон (21/01–2/09 и от 19/11), ще ви даде мощ на волята и увереност за реализиране на амбициозни проекти.

Рак

Зодия Рак – Плутон постепенно ще спре да се опълчва на вашия знак (1–21 януари, 2 септември–19 ноември). Смело влизайте в нови връзки, създавайте другарства, кандидатствайте за по-висока позиция или сменете работата си с по-добра.

Лъв

Зодия Лъв – Плутон ще навлезе дефинитивно във Водолей и ще се разположи против вашия знак (21/01-2/09 и от 19/11), което ще ускори вашата упоритост и воля. Ще успехите конкуренцията, ще получите позицията, която желаете, или ще създадете връзката на вашите фантазии.

Дева

Зодия Дева – Тригонът на Плутон (1–21 януари, 2 септември–19 ноември) ще ви даде сила и ще насърчи професионалното развиване. След 19 ноември Плутон ще ви даде мир за двадесет години.

Везни

Зодия Везни – Тригонът на Плутон (1-21 януари, от 19 ноември) ще ви помогне да договорите по-добри условия в работата и финансите и да намерите обещаващи професионални оферти. Плутон ще ви покаже нова посока в развиването ви и ще ви подтикне към съществени решения.

Скорпион

Зодия Скорпион – Плутон в квадрат (1-21/01, от 19/11) предизвестява против омаловажаването на враговете и самоугаждането. Следете периодите, не се борете с вятърни мелници и ще можете да употребявате тази сила позитивно.

Стрелец

Зодия Стрелец – Плутон в секстил (1-21/01, от 19/11) ще сложи на пътя ви другарски настроени хора, авторитетни хора и благоприятни условия, от които ще съжалявате, че не сте се възползвали. Също по този начин се уверете, че вашите триумфи и вложения са устойчиви.

Козирог

Зодия Козирог – Плутон ще бъде във вашия знак от 21 януари до 2 септември, което може да ви накара да се почувствате принудени да извършите огромни промени във всяка област от живота си. От 19 ноември Плутон ще напусне вашия зодиакален знак и ще ви даде успокоение за няколко десетки години.

Водолей

Зодия Водолей – Плутон ще влезе във вашия знак вечно (21/01–2/09, от 19/11) и ще ви накара да поемете надзор над живота си. Ще започнете да реализирате дълготрайни проекти.

Риби

Зодия Риби – Плутон секстил 1-21/01, 2/09-19/11 ще ви даде просветление и сила. Използвайте помощта му, до момента в който можете, и това ще ускори интуицията ви и ще ви даде просветление в оценката на хората и сложни въпроси.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР