Тази година бяха представени два смартфона от топ-ниво – OnePlus

...
Тази година бяха представени два смартфона от топ-ниво – OnePlus
Коментари Харесай

OnePlus 5T срещу iPhone X - сравнение скоростта на работа на най-добрите флагмани в света

Тази година бяха показани два смарт телефона от топ-ниво – OnePlus 5T и iPhone X, които са разнообразни съвсем във всичко – от операционната система и процесора до дизайна, като смарт телефонът на Apple е двойно по-скъп.
Потребителят на YouTube канала EverythingApplePro пръв съпостави скоростта на работа на OnePlus 5T и iPhone X в действителни условия – т.е., това не са синтетични проби, а демонстрирана действителна продуктивност. За тази цел на двата смарт телефона са стартирани едни и същи приложения с една и съща поредност със засичане на времето. На първия стадий, приложенията се започват от непрекъснатата памет, а на втория – от оперативната.



Да си напомним, че iPhone X употребява 6-ядрения процесор Apple A11 Bionic и има 3 GB RAM, с което в GeekBench доближава рекордните 4215 точки в едноядрения и 9643 точки в многоядрения тест. OnePlus 5T се базира на 8-ядрения Snapdragon 835 и има 8 GB RAM, а при синтетичните проби сподели едвам 1960 и 6645 точки.



Видеото демонстрира, че със стартираните от флаш-паметта приложения, OnePlus 5T се оправя за 4 минути и 5 секунди, а iPhone X в това отношение е по-бърз – 4 минути и 23 секунди. На втория стадий 8-те GB RAM оказват въздействие и смарт телефонът на OnePlus започва всичките приложения за 30 секунди, а флагманът на Apple за 1 минута и 5 секунди.



Тестващият подсети, че оптималната настройка на iPhone X коства $1149, а оптималната цена на OnePlus 5T е $549.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР