Тази година Apple явно няма да преразглежда цените на новите

...
Тази година Apple явно няма да преразглежда цените на новите
Коментари Харесай

Германски ритейлър обяви европейските цени на новите iPhone

Тази година Apple очевидно няма да преразглежда цените на новите iPhone и ще ги резервира в миналогодишните граници. Информацията е на немското уеб издание Macerkopf, което цитира информация от ритейла. Навярно по този метод Apple има намерение да усили известността на своите мобилни устройства.



Macerkopf отбелязва, че новите iPhone ще заменят всички предходни модели, като цената ще е напълно същата. Така да вземем за пример младшият iPhone XC ще размени iPhone 8. Моделът iPhone 8 Plus ще бъде сменен от iPhone XS. А настоящият iPhone X ще отстъпи позиции пред новия 6,5-инчов iPhone XS Max.

Цени на смарт телефоните iPhone 2018
6,1-инчовият iPhone XC е с цена 799 евро5,8-инчовият iPhone XS – 909 евро6,5-инчовият iPhone XS Max – 1149 евро
И още, спомагателните 256 GB ще костват 170 евро. Знае се, че ще има iPhone 2018 с 512 GB флаш диск, само че към този момент няма точна информация за тяхната цена.

Ако информацията на Macerkopf се окаже вярна, то става явно, че по-евтин iPhone X няма да има. Но въпреки това и трите нови смарт телефона ще поддържат фирмената технология на Apple за различаване на лицето Face ID.

Apple към този момент изпрати поканите за присъединяване на презентацията на новите iPhone, която ще се състои на 12 септември тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР