Тази година Apple представи три нови флагмана – iPhone 8,

...
Тази година Apple представи три нови флагмана – iPhone 8,
Коментари Харесай

iPhone 8 Plus има само един конкурент и това не е Galaxy Note 8

Тази година Apple показа три нови флагмана – iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X. Първите два телефона се разграничават единствено по габаритните размери и по съществуването на двойна камера, до момента в който последният смарт телефон е напълно ново устройство.
Нито един флагман с Оценка за съвместимост Android към този момент не може да се конкурира по продуктивност с iPhone 8, само че има смарт телефони с по-добър екран. Всъщност, в целия свят има единствено един смарт телефон, който може да се конкурира с iPhone 8 и това не е Samsung Galaxy Note 8.



Единственият действителен съперник на iPhone 8 Plus е Гугъл Pixel 2 XL . Наистина, телефонът на интернет колоса е малко по-бавен, само че съвсем всички останали аспекти са по-добри. Камерата на Гугъл Pixel 2 XL бе публично приета за по-съвършена от тази в iPhone 8 Plus, а неговият безрамков AMOLED екран осезателно превъзхожда остарялата 5,5-инчов IPS матрица в телефона на Apple.



В останалото, смарт телефоните iPhone 8 и Гугъл Pixel 2 XL са на едно и също равнище. И двете компании ще обновяват своя програмен продукт в продължение на 3 години, поддържат се Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac безжични връзки, подложен е NFC модул за разплащанията Apple Pay и Android Pay. Нивото на отбрана също е от идентичен клас – IP67.



iPhone X е нещо напълно друго със своя лицев скенер и към този момент този смарт телефон няма съперници, само че и още не се продава.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР