Тази формула на управление не е добре за страната, а

...
Тази формула на управление не е добре за страната, а
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Държавността липсва, нападки изместват аргументите

Тази формула на ръководство не е добре за страната, а от там значи, че не е добре и за Движение за права и свободи. Виждаме по какъв начин персонални нападки изместват причините - освен това състояние, държавността липсва. Това го споделям с болежка. Това съобщи в " Панорама " ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Карадайъ разяснява и измененията в закона за приватизация, за които имаше обвинявания, че са лобистки. По думите му, нормално промените и законопроектите се внасят от Министерски съвет, а в последната година следим модел на проби и неточности, без управляващиите да поставят старания да ги разяснят на жителите.

В общественото пространство нямаше спор по този законопроект, доста се бързаше, безапелационен е Карадайъ.

Законопроектът на Делян Пеевски за медиите е обществен, задачите и предметите му са ясни, тъй че не сътворяваме проблем с него. Това разяснява ръководителят на Движение за права и свободи във връзка новия закон на депутата и издател на вестници.
Мустафа Карадайъ: Какъв е казусът да има бистрота в медиите - в противен случай, с този закон ние ще преодолеем дадени проблеми и неистини в общественото пространство.
И още - за какво ръководителят на Движение за права и свободи влезе в несъгласие с Цветан Цветанов от ГЕРБ, вижте целия диалог във видеото!
 Карадайъ: Толерантността, мирът и заедността нямат опция Карадайъ: Толерантността, мирът и заедността нямат опция
На обичайния събор в свещената околност "Баба Конду " край търговищкото село Божурка водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разкритикува промяната на турскит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР