Тази есен ще проследим пети сезон на Игри на волята.

...
Тази есен ще проследим пети сезон на Игри на волята.
Коментари Харесай

Ето къде се снимат Игри на волята и на какво са подложени участниците

Тази есен ще проследим пети сезон на „ Игри на волята ”. Риалитито се снима в най-живописната част на Южното ни Черноморие. В яростна конкуренция племената се борят да оцелеят в най-горещото лято от години насам.

С първи усещания от фотосите е синоптикът на NOVA Ники Василковски.

" Рано на разсъмване посрещаме изгрева на едно доста особено място. Някъде там, в дебрите на естествен парк „ Странджа ”, където планината безусловно слиза в морето.

Ето го, това е оня магически момент, който всички чакат, когато дойдат тук. Моментът, в който слънцето се „ отлепва ” от хоризонта и изгрява.

Труднодостъпното малко заливче е добре прикрито сред вулканичните скали по Южното Черноморие. Запазило е неземна, дива хубост, която доста малко хора са виждали. Сред щастливците са част от тазгодишните участници в „ Игри на волята ” и снимачния екип около тях ", споделя Василковски. 

" Първото усещане от това място за целия екип и за участниците беше по средата на нощта. Сякаш бяхме на друга планета. Видовете там, скалните формирания, самият залив – дават чувството за нещо, което няма нищо общо с планетата Земя и е доста надалеч “, споделя  Даниел Янчев, редактор в „ Игри на волята “.

За участниците в риалитито магията на естествената хубост трае малко. Изолирани от останалия свят, тук тяхната задача е да оцелеят в същинския смисъл на думата. А хора като редактора Даниел Янчев наблюдават техните инциденти.

„ Те са изложени на около 10 часа на слънце всеки ден. През нощта температурната амплитуда е към 20 градуса надолу, т.е. са претърпели и свиреп мраз.  На другите местоположения участниците се борят един с различен, с цел да напреднат в играта. Тук се борят, с цел да оцелеят. Голяма част от участниците бяха на лимита на психическите си благоприятни условия “, добавя той.

След снимането на тестванията в тайнствения залив, природата е оставена непокътната. От районната екоинспекция в Бургас са създали всички нужни инспекции.

„ Дисциплината беше спазена такава, каквато я бяхме договорили първоначално. Това, което ме радва е, че най-после беше снимано и видео на положението на плажа – по какъв начин се оставя мястото след провеждането на игрите – което е тъкмо както преди да отидат участниците там “, споделя Павел Маринов, шеф на РИОСВ-Бургас, написа още Блиц.

Приключенското риалити дава обещание доста страсти, трагични обрати и тествания на ръба на човешката устойчивост. Ще успее ли положителната физическа подготовка на състезателите да надделее над тежките метеорологични условия и невероятното психическо натоварване?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР