Тази есен ще бъде стартиран премиерният сезон на първата по

...
Тази есен ще бъде стартиран премиерният сезон на първата по
Коментари Харесай

Организират първата в България Къща с инфлуенсъри

Тази есен ще бъде стартиран премиерният сезон на първата по рода си Къща на инфлуенсърите, стана ясно от изявление на известните влогъри Павел Колев и Ицака в предаването на Николаос Цитиридис.
Предаването ще събере под един покрив най-знаменитите TikTok, Instagram и YouTube инфлуенсъри, които в границите на един месец ще живеят дружно. Идеята е предаването да покаже по какъв начин в действителност живее един инфлуенсър и какво прави по през целия ден. Влиятелните момчета и девойки ще бъдат подложени на редица тествания, които ще тестват тяхната воля за победа и адаптивност.  
 Инстаграм инфлуенсъри хванати, че имитират разточителен живот Инстаграм инфлуенсъри хванати, че имитират разточителен живот
Оказва се извънредно лесна задача да създадеш визия за себе си, че имаш живот като на богатите и известни персони. Популярни ин...
Към този миг не е ясно кои имена ще се включат във вълнуващия план. Спекулациите са, че това ще е най-рейтинговото уеб шоу през есента, като премията ще доближи най-малко 10 000 лева, съгласно осведомени източници.
Очакваме повече информация в идващите няколко месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР