Тази есен Димитър Рачков се завръща в ефира на NOVA

...
Тази есен Димитър Рачков се завръща в ефира на NOVA
Коментари Харесай

„С Рачков всичко е възможно“ е най-новият телевизионен формат на NOVA

Тази есен Димитър Рачков се завръща в ефира на NOVA с новото шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ . Всяка седмица водещият ще посреща осем от топ звездите на България, с цел да ги изправи пред занимателни провокации, заредени с доста смях. Вече над 80 известни българи одобриха да не помнят какъв брой са известни и да се впуснат в незнайното с една единствена цел – да забавляват себе си и феновете на NOVA.

“Лудата стая ”, в която участниците ще влязат без сюжет и ще играят под надолнище от 22.5 градуса, е единствено една от близо 100-те комедийни игри, в които Рачков ще въвлече гостите си. Звездите ще пеят, танцуват, импровизират и даже летят в другарска атмосфера. Те ще се забавляват дружно, без да бъдат съперници между тях. Шоуто ще е пред аудитория, която за пръв път се набира напълно през обществените мрежи.

“Това, което най-вече одобрявам в шоуто е, че не е съревнование. Няма тимове, няма жури, няма точки, няма класиране. Всички игри са подчинени на една единствена цел – да забавляват феновете ”, показа водещият Димитър Рачков. “Ще видите някои от огромните звезди на България в изненадващи и в действителност смешни обстановки, а аз имам вяра, че смехът е единствената противоотрова против напрегнатото ни всекидневие. Друга отличителна линия на шоуто е, че подготовките са неразрешени – гостите се хвърлят в нещо в действителност непознато и имат цялостната независимост да импровизират . Радвам се, че толкоз известни българи се съгласиха за миг да не помнят “колко сме значими ” и просто да се съберем, с цел да се посмеем дружно – тъкмо както приятелите го вършат в края на седмицата. ”

„ С Рачков всичко е допустимо “ е по лиценз на френския формат „ Vendredi tout est permis “ („ В петък всичко е разрешено “), обичан на публиката със своите “трябва да го видиш ” моменти. Освен във Франция, шоуто е сполучливо в страни като Германия, Италия, Испания, Австралия, Канада, Съединени американски щати и доста други.

Следете, формалният и профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести. Спечели покана за шоуто!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР