Тази есен, Apple почти със сигурност ще представи обновения Apple

...
Тази есен, Apple почти със сигурност ще представи обновения Apple
Коментари Харесай

iOS 12 beta 2 потвърди представянето на новите Apple Watch

Тази есен, Apple съвсем сигурно ще показа актуализирания Apple Watch. Съответните инструкции са били открити от разработчика Гилермо Рамбо в кода на втората бета-версия на iOS 12. Обновената версия на операционната система съдържа споменавания на поредност от нови устройства, фигуриращи под номерата Watch 4.1, Watch 4.2, Watch 4.3 и Watch 4,4.
Apple Watch Series 4

За разлика от актуалното потомство Apple Watch, Apple Watch Series 4 ще получат повишен с 15% екран. За това още напролет на тази година заяви анализаторът на KGI Securities Минг-Чи Куо. Според материалите от отчета му, Apple Watch тази година може да получи освен нарастване на диагонала на екрана, само че и усъвършенстван форм-фактор.

Не е известно обаче, какво тъкмо е имал поради специалистът, говорейки за обновяване на форм-фактора. Не е изключено, тази година Apple да се откаже от правоъгълния дизайн в интерес на по-закръгления. Според Минг-Чи Kуo, редизайнът ще обезпечи на часовниците в допълнение търсене, увеличавайки тяхната известност с към една трета от предходните индикатори.

Apple Watch и измерването на кръвното налягане,

По-рано стана известно, че Apple работи върху външна система за премерване на кръвното налягане на потребителите. Възможно е, промяната на форм-фактора да разреши сходно вграждане в часовниците от ново потомство. В този случай, Apple Watch може да стане пълностоен медицински уред, измерванията на който да са изцяло идентични с тези на обичайните тонометри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР