Тази дефиниция, която дадоха има няколко недостатъка. Слагането на срок

...
Тази дефиниция, която дадоха има няколко недостатъка. Слагането на срок
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Адвокати ще опитат да създадат противоречива практика, за да се иска защита между лица от един и същи пол

" Тази формулировка, която дадоха има няколко минуса. Слагането на период е казусът - хем е трайна, хем е над избран брой дни. Има разлика сред домашно принуждение, когато хората са в едно домакинство, само че не е изключено принуждение от страна на родители по отношение на деца и на деца по отношение на възрастни ", сподели доцент Наталия Киселова, учител по Конституционно право.

По думите й в основата на огромна част от тези действия стои експанзия, предизвикана от ревнивост или проблеми с пари.

" Проблемът е в зависимостта – тя може да бъде финансова, жилището и в действителност по какъв начин може да се прекъсне тази взаимозависимост. Над това би трябвало да помислят законодателите, а не да усилват размера на наказването, когато към този момент белята е станала. В рамките на Европейски Съюз добра процедура е в Испания. По отношение на гражданско-правните аспекти – жилище, прехрана, разлъка, може да се види по какъв начин са го създали от позиция на разкъсване на зависимостта. Общините, страната, църквата могат да си подадат ръка ", разяснява доцент Киселова пред бТВ.

Според нея е допустимо юристи да пробват да основат спорна процедура, която да провокира опция за искане на отбрана сред лица от един и същи пол.

Наталия Киселова разяснява и желанието за ремонти в механизма за следствие на основния прокурор.

" Да приемем, че ще прибавят, тогава прокурорската гилдия, защото са доста изобретателни, ще кажат " Ние не сме изправени пред заместник-главен прокурор, изправени сме пред и. ф., а тук той не е посочен. Нямаше стиковка сред разпоредбите, по които се прави следствието и основанията, които са причина, с цел да стартира да се търси отговорност. Материалният закон за правосъдната власт не е в сходство с процедурата по Наказателно-процесуален кодекс “, изясни тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР