Тази братоубийствена агресия и война заслужава санкции. Това заяви президентът

...
Тази братоубийствена агресия и война заслужава санкции. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Румен Радев: Тази братоубийствена агресия и война заслужават санкции

Тази братоубийствена експанзия и война заслужава наказания. Това съобщи президентът на България Румен Радев пред публицисти, помолен да разяснява рокадите във военното министерство.

Правителството на Стефан Янев стартира смяната, само че като министър на защитата чаках повече от него. Това съобщи президентът Румен Радев. Той добави, че Стефан Янев е бил сполучлив министър-председател и е посочил, че страната може да се ръководи по различен метод, върнал е вярата на хората и е провел почтени избори, които са довели настоящето държавно управление на власт.

„ Но като министър на защитата чаках повече, както като и самодейност, по този начин и като ангажимент по проблемите на българската войска. И тъй като още веднъж, за следващ път вървят всевъзможни клюки за някакъв нов, мой политически план, с сложени лица желая още един път да заявя – не върша никакви политически планове с никого. Изпълнявам прецизно конституционните си отговорности, в обсега на моите пълномощия “, безапелационен бе президентът Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР