Тазгодишното издание на Панорама на образованието – Мездра ще се

...
Тазгодишното издание на Панорама на образованието – Мездра ще се
Коментари Харесай

Панорама на образованието ще се проведе в Мездра

Тазгодишното издание на Панорама на образованието – Мездра ще се организира на 3 май. Представянето на образователните заведения, броя паралелки и профилите, в които ще имат опция да се образоват деца и младежи от общината през образователна 2018/2019 година ще се реализира от 10:30 ч. до 14:00 ч.
В пространството пред постройката на Общинска администрация ще бъдат ситуирани шатри, където колективите на образователните заведения и актуалните им ученици ще показват опциите за образование и вероятностите за развиване. С помощта на рекламни материали и атрактивни презентации, всяко учебно заведение ще се опита да притегли интереса на младежите и родителите им. Акцент в презентациите ще бъде представянето на професионалните гимназии и дуалното образование. Партньори на образователните заведения от разнообразни сфери на активност също ще подкрепят колективите в съревнованието за привличане интереса на младежите.
В „ Панорама на образованието –Мездра 2018 “ ще се включат: ОУ “Христо Ботев “-Мездра, ОУ “Св. Св. Кирил и Методий “-Мездра, СУ “Иван Вазов “ – Мездра, Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство, Професионална гимназия „ Алеко Константинов “, ОУ „ Васил Кънчов “- с. Моравица.
Каним всички претенденти и техните родители да заповядат и да получат повече информация за опциите за образование и работа в община Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР