Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ върви към своя

...
Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ върви към своя
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Новак Джокович срещу Бен Шелтън в 1/2-финален дуел на US Open!

Тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати върви към своя край и след близо две седмици от началото на шампионата, то е време да научим името на първия финалист в Ню Йорк. В конфликт между тях от полуфиналната фаза на US Open ще се изправят огромната вяра на домакините Бен Шелтън и вездесъщия Новак Джокович, устремил се към рекордна 24-та купа от Големия шлем, като още по-впечатляващото в тази ситуация е, че посред им откриваме цели 16 години разлика във възрастта.

Младият американец изживява своята самобитна приказка на кортовете във Flushing Meadows и въпреки допреди 14 месеца да се състезаваше на колежанско равнище, то той съумя да вземе скалпа на играчи от ранга на сънародника си Франсис Тиафо, с цел да подпечата дебюта си в международния топ 20 с постигане до финалната четворка на " мейджър " конкуренция. Същевременно за Ноле следва след края на шампионата, без значение какво стане оттук насетне, да се завърне на върха в класацията на АТР, само че несъмнено това надалеч не е най-голямата мотивация за сърбина, който се намира на две крачки разстояние от четвъртата си купа в Ню Йорк.

Първият полуфинален двубой на Откритото състезание на Съединени американски щати пък по традиция намира място в дневната сесия на днешния спортен ден и ще започва в 22:00 часа българско време, като това е първа среща в съперничеството сред 193-сантиметровия левичар и Джокера, което само би могло да бъде в интерес на младежа. Вие пък не би трябвало да забравяте, че в случай че желаете да наблюдавате онлайн дуела сред Бен Шелтън и Новак Джокович, ще можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР