Тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия със сигурност ще

...
Тазгодишното издание на Откритото първенство на Австралия със сигурност ще
Коментари Харесай

Джумхур: Всеки може да спечели Шлем, когато Джокович го няма, той е най-великият

Тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия сигурно ще остане в историята на тениса, откакто стартира с депортирането на международния №1 и деветкратен първенец на шампионата - Новак Джокович, и приключи с днешния незабравим край сред Рафаел Надал и Даниил Медведев. Сблъсъкът за купата бе изпълнен с невероятна драма до последния миг и приключи с цялостен поврат от 0:2 сета за Матадора, който подвигна своята 21-ва купа от Големия шлем и по този начин се трансформира в първия състезател в историята, достигнал това число " мейджър " титли.

Коментарите и поздравленията от страна на тенис обществото не закъсняха, като множеството тенисисти, някогашни и сегашни, показаха възхищението си от достижението на испанеца, който стана едноличен водач в класацията за най-вече трофеи от Шлема, изпреварвайки Новак Джокович и Роджър Федерер. Не на сходно мнение обаче е Дамир Джумхур, който наподобява, към момента не е преодолял абсурда с анулираната виза на сърбина и след триумфа на манакореца съобщи в профила си в Instagram:

" Всеки може да завоюва купа от Шлема, когато Новак не взе участие. Джокович си остава най-великият за всички времена! "

Damir Dzumhur says Djokovic is the greatest.
— Luigi Gatto (@gigicat7_)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР