Тазгодишното издание на конкурса PR Приз Комуникациите са ни в

...
Тазгодишното издание на конкурса PR Приз Комуникациите са ни в
Коментари Харесай

Kaufland България с две награди в PR Приз 2021

Тазгодишното издание на състезанието PR Приз „ Комуникациите са ни в природата “ отличи спечелилите за 2021 година в конкуренцията на 84 информационни плана в 17 категории. В предстоящо оспорваните категории „ Комуникационен план за артикул или услуга “ и „ Комуникационна акция за работодателска марка/ Employer Branding “ Kaufland България взе две награди надлежно за „ Брей! Това е българско “ и за „ Разчитайте на нас “.  

Лидерът в бранша на модерната търговия у нас взе участие в състезанието с 30 други компании, организации, медии и неправителствени организации, проведени от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Участниците показаха свои планове за миналата година пред жури от водещи информационни експерти с разнообразни профили. 

За „ Брей! Това е българско “:

Марката „ Брей “ бе показана на нашия пазар в средата на 2020 година Разнообразният подбор в портфолиото на „ Брей! “ включва близо 100 продукта от родни производители в основни за българския консуматор стокови групи – млечни и месни артикули, съществени храни и питиета. За образуването на продуктовия подбор на „ Брей! “ Kaufland си партнира с 28 производители, а тяхната продукция идва от над 15 района в страната.  



Kaufland България сътвори „ Брей! “ в продължение на устрема си да утвърждава продуктите с народен усет и обичайните за българската софра предписания. По този метод компанията поддържа създадените у нас качествени български артикули, които родният консуматор цени и търси. Над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български, като огромна част от тях са сътрудници на веригата през цялото време на активността й в страната. В редица от основните за българския консуматор хранителни категории делът на локалното произвеждане е преобладаващ. Над 85% от оборота на  Kaufland се образува от български снабдители. 72% от месото и месните артикули в асортимента на веригата са български. Следват хлябът и хлебните произведения с 67% и млечните артикули с 65% родна произвеждане, което намира място на рафтовете на Kaufland в цялата страна.  

За „ Разчитайте на нас “:

В другата 2020 година Kaufland стартира акция с съществени настоящи лица хора от екипа на магазините, централния склад и обслужващия офис на компанията. Фокусът на посланията в нея са полезностите на Kaufland като постоянен, мощен и благонадежден шеф. „ Разчитайте на нас “ разкри супергероя във всеки чиновник, показвайки ежедневната работа, мощните качества и мотивацията на екипа, която обезпечи безупречно обслужване на българските консуматори, даже и в невиждана обстановка.  

С „ Разчитайте на нас “ Kaufland България получи и две оценки в тазгодишното издание на Employer Branding Awards на b2b Media, където беше оповестена за Employer Brand Leader на годината и завоюва I-во място в категорията „ Employer Branding Idea (in pandemic times) “. Отново за акцията „ Разчитайте на нас “ Kaufland получи отличие във връзка с своята работодателска политика от BAPRA Bright Awards 2021.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР