Тазгодишният сезон на Hell`s Kitchen събра на едно място доста

...
Тазгодишният сезон на Hell`s Kitchen събра на едно място доста
Коментари Харесай

Сготви като шеф: 4 вкусни рецепти от невероятната Вили от Hell`s Kitchen

Тазгодишният сезон на Hell`s Kitchen събра на едно място много кулинарни гении, като един от най-изявените несъмнено беше Виолета Стоянова. Младата майка беше на финала един до друг с спечелилия в сезон 5, Станислав, само че се класира втора в огромното кулинарно надпреварване. 

Въпреки че не съумя да грабне премията в Hell`s Kitchen Вили се трансформира в фаворитка на публиката и закупи доста скъпи познания от топ готвачите на България, които сигурно ще ѝ бъдят от огромна изгода в работата ѝ в бъдеще. 
                             

От Instagram профила на Вили  виждаме, че тя понякога споделя рецептите за някои от най-любимите ѝ ястия, които обича да подготвя за нейната най-голяма обич - семейството. Освен доста апетитни, те са и доста здравословни, защото Вили се занимава също със спорт и за нея е доста значимо по какъв начин се храни. 

Запретнете ръкави и се развихрете в кухнята, въодушевени от Вили. Нейните предписания ви чакат в галерията: 
 4 вкусни предписания от невероятната Вили от Hell`s Kitchen  4 вкусни предписания от невероятната Вили от Hell`s Kitchen  4 вкусни предписания от невероятната Вили от Hell`s Kitchen  4 вкусни предписания от невероятната Вили от Hell`s Kitchen
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР