Тазгодишният сезон на Ергенът стартира и за сърцето на пианиста

...
Тазгодишният сезон на Ергенът стартира и за сърцето на пианиста
Коментари Харесай

Отново платени жрици напълниха „Ергенът”! Пловдивчанката Габриела струва 400 лв. за час…

Тазгодишният сезон на „ Ергенът ” започва и за сърцето на пианиста Евгени Генчев ще се борят 25 девойки, които се пробваха да блеснат пред къдрокоското при старта на шоуто. Дамите влязоха в имението в Бодрум, където ще прекарат идващите седмици в опит да завоюват сърцето и любовта му. И тази година палитрата от кандидатки е много богата, част от типажите се припокриват с първия сезон, само че има и няколко свежи попълнения.  В „ Ергенът ” 2 има от екзотична танцьорка до продуктов управител, от макси модел до йога инструктор, от фармацевт до дама, изгубила работата си, с цел да влезе в шоуто.
Дълги публични рокли, високи токчета, екстеншъни, филъри, мигли - това направи усещане единствено първоначално. Шокът беше още по-голям, когато част от момите си отвориха „ човките ”. Броят на модифицираните хубавици е огромен, а още по-трагичното е, че те са на по 21-25 година, а към този момент не могат да приказват, като аргументите са две – едната е безпаричен речник, а другата голямото количество филъри в джуките.

Умишлено или не, само че и тази година най-глупавата претендентка за сърцето на Евгени се споделя Габриела. Тя е от Пловдив и се показва като инфлуенсър. „ Уикенд ” научи, че дамата не е никакъв инфлуенсър, а е най-обикновена компаньонка, т.е. - продажница. Габи се продава за 400 лв. за час секс, а за цяла нощ милувки желае 2500 лв. - въпреки всичко би трябвало да има за поддръжка и парцалки. Брюнетката се намира в столичния квартал „ Витоша ”, като предлага терен, върви по адреси и хотели. Тя е упоменала и какво предлага - типичен секс, орален, френска с презерватив, френска без презерватив, надълбоко гърло, стриптийз, строга стопанка, влизане в роля и масаж.

„ Здравейте, щом разглеждате обявата ми, значи сте попаднали на точното място. Ще се веселя, да се срещнем и да се забележим. Гарантирам, че ще получите прелестно прекарване, 100% медицински надзор и положително и правилно отношение. В цената за час влиза общоприет секс и френска с презарватив. Екстрите се доплащат в допълнение. 1ч. гърлфренд опит (влиза в ролята на гадже) 800 лева ” – написа пловдивчанката в обявата, която беше спряна малко откакто започва шоуто.

Тя има 1400 кубика в гърдите и най-малко 10 мл филъри в устата, която към този момент й е увиснала. Брюнетката се хвали, че в никакъв случай не е стъпвала във фитнеса, а в случай че белким потребност от усъвършенствания отива при хирурга. В обществените мрежи се подиграват, че очевидно Габи се гледа в огледалото единствено до кръста, тъй като във визитката й лъсна увисналият й гъз, който е посипан с целулит, а е единствено на 21 години. „ Не желая да си представям на какво ще наподобява след 10 години и какъв брой ще е амортизирана, даже не искам да си го помислям ” – разясняват в обществените мрежи.

Габриела се хвали, че не работи, само че не разкри по какъв начин се устоя, схваща с е, „ Уикенд ” научи, че е от продажба на тялото си. Из обществените мрежи не липсват мъже, които са се наслаждавали на прелестите на брюнетката и намерено споделят това.

Момата надали се е поинтересувала, че с годините би трябвало да усилва филърите в устата си, тъй като другояче ще увиснат. Това значи, че до 40-50 години към този момент цялото й лице ще бъде единствено една голяма уста.

„ Не работя, виждам си кефа. Всъщност съм инфлуенсър, само че и това не е елементарно. Спират ме, заговарят ме, желаят фотоси. Такава хубавица, такава богиня – по какъв начин да я подминеш. Ако има по какъв начин, може би в Пловдив една статуйка да ми създадат, за какво не, мисля, че го заслужавам. Като отивам на плаж, на всички мъже им падат ченетата. Искам мъжа до мен, да става мисълта за моята персона. Да мисли къде, да ме закара и какво да ми купи. Той би трябвало, да ме обича 90%, а аз останалите 10%. Никога не върша първата крачка. Аз съм най-красивата, конкуренция нямам, лъва не се опасява от чакали. Ще ги сгазя като танк! “ - по този начин се показа Габриела, а феновете онемяха от самочувствието на наглата курва.

„ Паля от раз “, безапелационна е тя. Брюнетката изуми и с гениални мисли. Глупачката попита пианиста дали като пътува, си носи в багажа пианото с него. Евгени остана без думи и с ококорен взор - напряко не знаеше какво да отговори. Зрителите пред екрана също останаха ошашавени. Габи „ закова ” почитателите на шоуто и с друга гениална мисъл. Двамата с Евгени се заговориха на тематика пътешествия. „ Разкажи ми къде си ходил “, помоли го тя, а ергенът изясни, че последно е бил в Япония. „ Там ще отидем дружно “ – отвърна нахаканата госпожица. На въпрос на пианиста къде й се върви, Габи сподели, че би отишла в Дубай, само че я тормози дългият полет. „ Много желая да отида, обаче полетът ми е проблем, доста време е “, сподели Габи. „ До Япония е още по-дълъг “, отвърна заинтригуван ергенът. „ Така ли? “ – не скри учудването си Габриела, след което последва пояснение от страна на Евгени Генчев, че полетът до Япония е 17 часа. Тя добави, че щом пътят е толкоз дълъг, по-малко хора ще са ходили в Япония и в инстаграм няма да има толкоз фотоси от местоположението. Коментарите след умозаключенията са непотребни...

„ Тази би трябвало да върви с направление за венеролог ”, „ По-добре да не беше проговаряла! Каква дива селяндурщина ”, „ Горката, осакатила се на младини... и умствено също ” – това са единствено част от най-милите и цензурирани мнения под фотосите на силиконката.

Голям интерес провокираха девойките с подаръците, които направиха на Евгени за първо усещане, метода, по който показаха себе си и се обявиха пред конкуренцията. Един от най-атрактивните дарове беше отливка на бюст. Пианистът я получи от Милица. Тя е секретарка и има вяра, че „ любовта е някъде там ”.

Мони, която е екзотична танцьорка, предизвика Евгени да покаже може ли самият той да танцува. „ Така от кръстчето, нали? ”, попита я той сепнато, откакто извърши желанието й. Нейното заричане пък беше да го научи да танцува. Кристина Пламенова, която показва България на състезанието „ Мис Вселена ” и работи в региона на правото, пожела Евгени да подпише съглашение за техните връзки.

Още в първата вечер се сътвори напрежение сред Теодора и Мони за мястото, на което дамите седят. Дали това беше единствено случай или единствено начало на огромна омраза - ще проследим в идващите епизоди.

Моника е другата, която направи усещане с големите си джуки, изкуствена коса като метла и „ брилянтни ” изявления по какъв начин на 17 си е поставила джуки, а на 18 - силикон.

Прехвърлилата 30-те Евгения от София сама се дефинира за красива, има големи джуки, само че в никакъв случай не е ходила на ортодонт. Част от девойките направиха усещане с неприятните си, криви и очевидно заболели зъби. Явно имат боязън от дентални лекари, само че не й от инжекции с филъри, тъй като всичките са с „ пачи устни ”.

„ Инвестирали пари за джуки и цици, вместо да си оправят усмивките. Има няколко и със зъби като на Благо Джизъса - това е другата прекаленост, само че, девойки, сред тези двете противоположности има и промеждутъчен вид, а той е да си поддържате усмивките с постоянно вървене при стоматолог ” – разясняват в обществените мрежи и с право. Евгения, тежкотонажната Пам и Габриела сигурно имат потребност от стоматологично лекуване.

Както „ Уикенд ” към този момент писа, Евгени се е влюбил в една от участничките . Става въпрос за бесарабската българка Ирина Карабаджак, която е съумяла да плени Генчев. Тя се показва като блогър и бизнес дама, притежател на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, само че към момента приказва с акцент, поради което други участнички в началото я объркват с рускиня.

„ Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига доста, доста напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която много си развърза езика и сподели, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите евентуално е издала и че Ирина е избраницата “, написа потребителка в формален канал на шоуто. Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от нашенци да се разхождат в Париж, което значи, че към момента са дружно и любовта им не се е изпарила след привършване на формата. Дали пък точно тя не е загадъчната украинка, с която той живее от години? И просто да се е записала в шоуто, с цел да не лъсне обстоятелството, че Генчев се появява да си търси младоженка, въпреки и привързан?

Двойничка на Луна първа напусна шоуто

Преводачката от немски Паолина е първата, която напусна вечно имението на Евгени. „ Не мога да кажа, че съм разочарована. Все някоя трябваше да си тръгне от нас. Важното е да си №1 в нещо ”, споделя тя на прощаване.

Блондинката ще бъде запомнена с големите си изкуствени зъби, перхидролената си коса и приликата си с фолк динозавърката Луна. Ретро визията не оказа помощ на 35-годишната участничка, която не получи роза на първата гала в шоуто.

Пухкавелката Пам Велидис от „ Ергенът ”: Аз съм ходеща цица!
Родената в Карнобат моделка на артикули за едри дами прави комедийни представления с Алекс Раева и Гери Турийска

„ Аз цялата съм една ходеща цица! ” Това изречение е измежду многото, с които пухкавелката от шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ” може да ви втрещи. Изричала го е не един път и два пъти непосредствено от сцената пред многочислена аудитория. В риалитито тя се показа като есеист и модел на артикули за едри дами, само че в действителност се занимава и с доста други неща. Сред тях са стенд ъп комедии, в които с възприятие за комизъм разкрива случки от личния си живот. На сцената с нея излизат известни дами като Алекс Раева, Гери Турийска, а от време на време – и депутатката и многодетна майка Елисавета Белобрадова.

На пръв взор 32-годишната Пам Велидис наподобява и се държи като типично момиче от огромен град. И стината обаче е, че детството и юношеството си е прекарала в Карнобат. Истинското й име е Пламена Великова. Израснала е съвсем без родители. Майка й и татко й отпътуват да работят в Гърция още преди влизането на България в Евросъюза. Една от служителките, които приготвят документите им, вместо Великов изписва името на татко й като Велидис. „ Това е най-якото име, което в миналото съм чувала! ”, уверена е дребната по това време Пламена. Момичето си води дневник и записва в него името, което я е впечатлило. След години го приема като собствен артистичен псевдоним.

Макар че през множеството време е била лишена от контрола на родителите си, Пам не потегля по „ неприятния път ”. Тя е доста добра ученичка и до ден сегашен е признателна на учителите си в Карнобат, които й обръщали особено внимание и й посочили какъв брой скъпо е знанието. Вместо обаче да се насочи към някоя практична специалност, когато идва ред за университета, тя избира философия, а след това – магистратура по социология в Нов български университет. Всичките й познати се тормозят, че с тези дипломи цялостен живот ще бъде безработна и най-после ще почине от апетит. Момичето обаче е твърдо уверено, че точно това желае да учи.

Междувременно то води жестоки борби с комплексите си за непълноценност. „ Минала съм през тежки моменти, в които се отвращавах от себе си и от тялото си. Минала съм и през съществени хранителни разстройства, само че очевидно имам устойчива душeвност, с помощта на която разбрах какъв брой ми вредят и... стигнах тук. „ Тук “ значи, че през днешния ден, преди да изляза, се изкъпах в баня с голямо огледало, в което се оглеждах с голямо наслаждение. След това намазах тялото си с еликсир, облякох си бельото и роклята, сложих си грим, оправих си косата със същото наслаждение и си споделих „ Страхотна си, Пам, давай напред! “, споделя Велидис преди време пред едно дамско списание. „ Имам стрии, имам целулит, само че се строшавам да отивам на зумба, йога и таебо не с цел да смъквам килограми, а с цел да смъква тежестта на другите сили, насъбрани денем ”, твърди тя.

Как става модел? Първата фотосесия й прави другарка от университета. Скоро по-късно се оказва, че компания за облекло за едри дами търси модел. Приятелката убеждава Пам да изпрати фотосите си. „ Много се притеснявах. Питах се желая ли да поема по тоя път. И си споделих: „ Не, само че би трябвало! “. Защото въпросът е не да покажеш себе си, а хубостта и удобството на всички тези облекла и сбирки, които биха помогнали на други дами да намерят своя метод да наподобяват и да се усещат добре ”, твърди тя. За Велидис да бъде модел е борба с егото в името на обръщение, което желае да изпрати към всички дами – да обичат себе си такива, каквито са, без да целят смяна непременно единствено с цел да се впишат в визиите на някой различен.

Днес младата жена няма проблеми нито със самооценката си, нито с мъжете. Знае коя е, знае какво умее да прави, какво желае и приема себе си с всичките си качества и дефекти. Не й липсват ухажори и твърди, че когато е с мъж в спалнята, в никакъв случай не гаси лампата. Все още обаче не е предходна под венчило, а се приказва, че е влезнала в „ Ергенът ” не толкоз с цел да се хареса на основния воин тази година – пианистът Евгени Генчев, а с цел да покаже, че има място под слънцето и за дами с нейните ограничения. В риалитито тя среща пренебрежителни погледи от страна на някои участнички, които считат, че не е подобаваща за сходно предаване.

„ Не желая да съм гадна, но... не мисля, че доста си отиват с Евгени. По-скоро ми припомня двама герои от едно детско – „ Цар Лъв ”. Тимон и Пумба! Тя в действителност е страшна! ”, разяснява Габи от Пловдив, която се хвали, че не стъпва във фитнес, само че е „ изваяна като статуетка ”, тъй като разчита на „ доктора ” да махне всичките й тлъстинки. Тя даже измисля прякор на Велидис – Дюнера. Пам от своя страна е сигурна, че в случай че бъде нападната намерено поради външния си тип, ще реагира по допустимо най-адекватния метод.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР