Тазгодишният конкурс Мис България Пловдив 2023 ще се проведе през

...
Тазгодишният конкурс Мис България Пловдив 2023 ще се проведе през
Коментари Харесай

Избират новата „Мис България Пловдив” 2023 през месец юли в Bushido Club

Тазгодишният конкурс „ Мис България Пловдив ” 2023 ще се организира през месец юли, когато най-подходящите представителки на града ни, ще се състезават за спечелването на купата.
Прочетете още
През миналите седмици бяха подбрани пловдивчанките, които ще влязат в оспорвана конкуренция за короната, а грандиозният край ще се състои на 14 юли, като хазаин на събитието за поредна година ще бъде актуалният  Bushido Club.

Явилите се кандидатки имат разнообразни специалности, занимания и ползи, само че общата им пристрастеност е модата. Всяка една от дамите има упоритостта да показа почтено града ни на разнообразни събития, корици на фешън издания, ревюта и излъчвания.

Деана Господинова, която е районен представител на фешън организация „ Визаж ” се срещна от близко с всяка една от дамите и ще има нелеката задача, да избере най-достойните девойки, които ще се борят за спечелването на короната другия месец.

„ Държим девойките, да се придържат към естествената красота, да имат наличие на сцената, да бъдат усмихнати и да имат прелест ", показа пред  TrafficNews  тя.



Конкурсът „ Мис България ” 2023 ще бъде проведен и продуциран от господин Гаел Бонел Санчес. Той е предприемач, продуцент, сътрудник, и управител бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios.

„ Бих желал да основа връзка сред Холивуд и този конкурс. Няколко улики какво биха могли да завоюват определените за Мис България?. Освен опцията да показват България и нейните обичаи, да стават лица на огромни марки, да получават финансови хонорари, за какво да не предложим на участничките уроци по актьорско майсторство и роля в Холивудски филм ”, показа господин Гаел Бонел Санчес, притежател на състезанието " Мис Франция ".

Участие в събитието ще вземе и най-красивата пловдивчанка за 2022 година - София Папукчиева. Миналогодишната победителка на състезанието, която стана и подгласничка на състезанието „ Мис България 2022 ”, ще съобщи короната нататък и се надява новата носителка на купата да е готова да показа Пловдив и България почтено при всички бъдещи изяви на стилния подиум.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР