Тазгодишните награди Оскар създадоха един от най-големите скандали в шоубизнеса

...
Тазгодишните награди Оскар създадоха един от най-големите скандали в шоубизнеса
Коментари Харесай

След нанесения шамар: Уил Смит получи публични критики и от самия крал Ричард

Тазгодишните награди " Оскар " сътвориха един от най-големите кавги в шоубизнеса през последните години. Той беше подбуден от неуместна смешка на комика Крис Рок по адрес на Джейда Пинкет Смит. Рок съпостави актрисата с героинята на Деми Мур в лентата " Редник Джейн ", когато брачната половинка на Брус Уилис трябваше да играе с обръсната глава.

Това не беше по никакъв начин интелигентен ход от страна на водещия, тъй като Смит през последните години страда от плешивост и оплешивя съвсем изцяло единствено в границите на няколко месеца. Самата тя е е споделяла, че въпросното положение я е довело до тежка меланхолия и едвам неотдавна още веднъж си е върнала желанието да води пълностоен живот. Цялата сцена приключи с намесата на Уил Смит, който побърза да отбрана жена си и излезе на сцената, с цел да удари пестник на своя сътрудник. Той не спря дотук и предизвести Рок в никакъв случай повече да не употребява " мръсната си уста ", с цел да приказва по адрес на фамилията му.

Уил по-късно завоюва статуетката за основна мъжка роля и се извини за държанието си, а през вчерашния ден даже реши да напусне Филмовата академия на Съединени американски щати, като самонаказание за постъпката си. Все отново към този момент Смит резервира премията си, която получи за своето преобразяване във кино лентата " Крал Ричард ". Там 53-годишната звезда безусловно се слива с облика на Ричард Уилямс и демонстрира какъв брой доста е направил бащата на Серина и Винъс, до момента в който те доближат до международния връх в тениса.

Главният подстрекател на лентата пък също осъди строго постъпка на тазгодишния притежател на " Оскар ", разяснявайки следното:

" Не знам всички детайлности към случилото се, само че няма по какъв начин да поддържа сходен акт на принуждение. Човек има право да удари различен човек, в случай че се самозащитава и при никакви други условия " - безапелационен е Ричард Уилямс.

Here`s the moment Chris Rock made a " G.I. Jane 2 " joke about Jada Pinkett Smith, prompting Will Smith to punch him and yell, " Leave my wife’s name out of your f--king mouth. "
— Variety (@Variety)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР