Тазгодишната носителка на Оскар за главна женска роля - Джесика

...
Тазгодишната носителка на Оскар за главна женска роля - Джесика
Коментари Харесай

И Джесика Частейн пристигна в Украйна

Тазгодишната носителка на " Оскар " за основна женска роля - Джесика Частейн, стана следващата звезда, която дойде в Киев от началото на войната насам.

Тя се срещна с президента Володимир Зеленски и посети детската болница " Омхатдет ", където се срещна с деца, потърпевши след сраженията в градовете Херсон и Чернигов. В проектите й е посещаване и на град Ирпен, който бе подложен на всеобщи бомбардировка още при започване на нашествието.

Зеленски похвали актрисата Джесика Частейн за помощта, която оказва на страната му и за смелото й посещаване в изискванията на продължаващата война с Русия.

" Подобни визити от известни персони са извънредно скъпи за нас ", съобщи украинският президент.

" Вие сте доста смел народ! ", върна комплимента холивудската звезда.



През последните няколко месеца Украйна бе посетена от нейните сътрудници Анджелина Джоли, Бен Стилър и Лив Шрайбър, а Шон Пен има няколко визити от началото на войната по отношение на документалния филм, който снима на място (той се оказа в Киев и в нощта на съветската инвазия - 24 февруари).

" Благодарение на тези визити светът ще чуе, узнае и разбере още по-добре истината за протичащото се в нашата страна”, добавя Володимир Зеленски в своя профил в обществената мрежа Telegram.

Началникът на президентския кабинет Андрий Ермак добави, че по време на срещата президентът и Частейн са разискали поддръжката за Украйна и украинците във войната против Русия. " Много е значимо световноизвестни хора да поддържат нашата страна в битката за независимост. Благодарение на това целият свят знае за събитията в Украйна и за закононарушенията на руснаците. Истината е на наша страна. Благодарен съм, че Джесика Частейн непринудено пристигна в Киев. Слава на Украйна ", се споделя в изказването.

Джесика Частейн завоюва " Оскар " този февруари за осъществяването си в " Очите на Тами Фей ". Тя е известна още с присъединяване си във филмите " Интерстелар ", " Марсианецът ", " Дървото на живота ", " Враг номер 1 ", " Пурпурният връх ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР