Тазгодишната конференция Google 1/O 2024 ще се проведе на 14

...
Тазгодишната конференция Google 1/O 2024 ще се проведе на 14
Коментари Харесай

Google 1/O 2024 е потвърдена за 14 май, предимно онлайн


Тазгодишната конференция Гугъл 1/O 2024 ще се организира на 14 май, най-вече онлайн
(снимка: Google)

Гугъл разгласи публично датата на своята международна конференция за разработчици през актуалната година . И по този начин, предстоящото събитие Гугъл I/O 2024 ще се случи след два месеца, на 14 май.

От формалния уеб страница на конференцията излиза наяве, Гугъл I/O 2024 ще бъде най-вече онлайн събитие. Въпреки че ще има „ дребна аудитория онлайн ”, уредниците ще предават онлайн множеството от лекциите, както и други сесии и панели.
още по темата
Според информация от формалният блог на Гугъл за разработчици, конференцията ще включва „ над 100 сесии, семинари, кодови лаборатории и демонстрации ”. Тези събития и сесии ще бъдат налични за обзор при поисквате след края на Гугъл I/O 2024.

Що се отнася до анонсите по време на конференцията, за тях към момента няма информация. Блог обявата загатва „ ерата на Gemini ”, тъй че несъмнено можем да чакаме повече детайлности за проектите на Гугъл по отношение на генеративните AI планове. Също по този начин сигурно аудиторията ще получи някои актуализации на Android 15.

Очакват се и нови хардуерни анонси. Според обява на Neowin, интернет компанията работи върху смарт телефон Гугъл Pixel 8a и това може да бъде публично оповестено на Гугъл I/O 2024. Има и клюки за възобновяване на Chromecast с донгъл на Гугъл TV и това също може да бъде оповестено по време на конференцията.

Разбира се, може да станем очевидци и на някои изненадващи концептуални устройства или услуги.

Почти виртуалната конференция за разработчици на Гугъл е в прочут контрастност с Microsoft Build 2024. Организаторите ще предават онлайн главните речи и някои от своите сесии, само че също по този начин възнамеряват тридневно събитие онлайн в Сиатъл на 21-23 май.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР