Тазгодишната Евровизия може да се окаже сцена на най-страшното изпълнение

...
Тазгодишната Евровизия може да се окаже сцена на най-страшното изпълнение
Коментари Харесай

Доживяхме: Небинарна вещица ще участва на Евровизия!

Тазгодишната Евровизия може да се окаже сцена на най-страшното осъществяване в историята на състезанието, откакто същинска магьосница ще излезе на сцената.

Ирландската изпълнителка Bambie Thug се занимава с магьосничеството от години. Певицата сподели пред Daily Star: " Моето завещание е езическо и упражнявам магьосничество. Аз съм готик кучка. Аз съм вещицата на Евровизия. Прекарвам доста време с силата си и мислейки за силата, която отстранявам. Уверявам се, че няма нищо неприятно, тъй че нищо неприятно да не се върне при мен. И пребивавам доста умишлено и доста присъстващо, доколкото мога ".

31-годишната Bambie Thug ще показа родината си с песента Doomsday Blue на състезанието идващия месец в опит да обезпечи първата победа на Ирландия от 1996 година насам.

Бамби Рей Робинсън е родена като жена през 1991 година Робинсън се разпознава като небинарна и по тази причина държи хората да се обръща към нея с местоимението те. Изпълнителката в никакъв случай не пропуща да подсети в изявленията, че е част от ЛГБТ+ общността. Робинсън практикува неоезическо магьосничество, изключително магия със сигили. Тя също по този начин е заявявала, че прави кръвна магия по време на цикъла си, отбелязва " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР