Таз вечер в предаването ЕвроДиков“ ще може да видите какво

...
Таз вечер в предаването ЕвроДиков“ ще може да видите какво
Коментари Харесай

Петима души в ареста говорят за безумното обвинение, че са прали пари от КТБ

Таз вечер в предаването „ ЕвроДиков “ ще може да видите какво споделят пред камерата на Сашо Диков и в отговор на въпросите му петимата очевидци по „ делото КТБ “. Вчера профилирания апелативен съд ги остави още веднъж в ареста. Те са там от януари тази година, с неуместни обвинявания получени след показания на прокурорския очевидец Бисер Лазов.
Вчера Фрог нюз бе единствената медия, която сподели какво се случи по време на това съвещание и пред постройката на Специализирания съд, който беше под засилена полицейска защита, а в постройката не се допускаха даже родственици на арестуваните. Единият от мъжете в ареста е финансовия шеф на военния цех " Дунарит ".

Ето и анонса за идния репортаж в предаването „ ЕвроДиков “:

„ Спец “ безумието: „ Прани “ се оказаха законни дивиденти, деноминирани левове. Сблъсък на Сашо Диков със „ познавач “ Гешев.

Поредното безумство на познавач.съд и познавач. прокуратура – този път с задържаните петима очевидци по делото КТБ, задържани за „ пране на пари “, тъй като им били раздали торбички с пари на стойност 2,5 млн. лева

В съда обаче се оказа, че не става дума за никакви милиони, а за законни дивиденти и то за суми /деноминирани левове!/, които нямат нищо общо с милиони или стотици хиляди.

Въпреки това познавач.трибунала ги оставя в ареста, само че с едно изключително мнение на арбитър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР