Тайванският производител Phanteks представи на пазара новата Mid-Tower компютърна кутия

...
Тайванският производител Phanteks представи на пазара новата Mid-Tower компютърна кутия
Коментари Харесай

Phanteks обяви Mid-Tower кутията Eclipse P300

Тайванският производител Phanteks показа на пазара новата Mid-Tower компютърна кутия Eclipse P300.
Шасито е направено най-вече от стомана и пластмаса с прозорец от закалено стъкло. Поставена е светодиодна RGB подсветка, цветът на светенето на която може да се синхронизира с дънните платки на ASUS, MSI и Gigabyte.



В новия корпус Phanteks Eclipse P300 може да бъде сложена E-ATX дънна платка, до седем разширителни карти, ATX съвместимо компютърно зареждане, два 3,5-инчови и един 2,5-инчов диск. Дължината на видеокартите не би трябвало да е по-висока от 330 милиметра, а височината на процесорното изстудяване не би трябвало да надвишава 160 милиметра. От едната страна на платката е оставено място за по-удобно пробутване на кабелите.



В предната част на шасито има място за два 120 или 140 мм вентилатора, като от горната страна може да бъде подложен още един 120 мм вентилатор. Корпусът се продава с един към този момент подложен на задния панел 120 мм вентилатор. Размерите на корпуса са 400 х 200 х 450 милиметра при тегло от 6 кг. На интерфейсния панел са сложени два USB 3.0 врата, бутон за ръководство на подсветката и два 3,5 мм мини жака.

Продажбите на компютърната кутия Phanteks Eclipse P300 стартират идната седмица при цена 60 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР