Тайванският производител на смартфони ASUS официално пусна смартфона от среден

...
Тайванският производител на смартфони ASUS официално пусна смартфона от среден
Коментари Харесай

ASUS Zenfone 5Q с 4 камери излиза на пазара на цена от 299 долара

Тайванският производител на смарт телефони ASUS публично пусна смарт телефона от междинен клас Zenfone 5Q в Съединени американски щати. Също по този начин, сега моделът може да бъде закупен от по-големите локални магазини.

ASUS Zenfone 5Q – всъщност е на ниска цена модел, чиято цената е 299 $. Устройството е оборудвано с 6-инчов FullHD + екран с резолюция 2160 x 1080 пиксела и съответствие на страните 18: 9, без разрез в екрана. Тук участва също специфичния Bluelight режим, за облекчение на напрежението в очите.

Zenfone 5Q е оборудван с чипсета Snapdragon 630 дружно с графичния процесор Adreno 508. Чипсетът работи с 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена памет. Хранилището за потребителски данни може да се разшири до 2 TB благодарение на microSD карти. Освен това, можете да употребявате 100 GB за предпазване в облак за 1 година посредством Гугъл Диск, който се предлага от ASUS.
Двойната задна камера е показана от 16-мегапикселов главен датчик с видимост от 80 градуса, а като спомагателен датчик, камерата предлага видимост под ъгъл 120 градуса. Двойната предна камера включва съществуване на 20-мегапикселов главен датчик SonyIMX376, който е с ъгъл на видимост от 85,5 градуса и спомагателен датчик с видимост от 120 градуса.

Устройството работи под ZenUI 5.0 въз основата на операционната система Android Oreo. Захранването на телефона се прави от батерия с потенциал 3300 mah. Zenfone 5Q ще е наличен в Midnight Black (черно), Rouge Red (червено) и Moonlight White (бяло). За страдание, красивият Rouge Red вид няма да е наличен за закупуване към този миг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР