Тайванският производител на DRAM памети ADATA Technology пуска своя гама

...
Тайванският производител на DRAM памети ADATA Technology пуска своя гама
Коментари Харесай

Нова гама продукти за зареждане от ADATA

Тайванският производител на DRAM памети ADATA Technology пуска своя гама от артикули за зареждане, включваща Qi-сертифициран пад, два модела за кола и зарядна станция.
ADATA CW0100 е 10W пад за апостериори зареждане, който дава два пъти повече мощ от елементарните 5-ватови падове. Устройството прекъсва автоматизирано процеса на зареждане при съществуването на железни предмети по повърхността и работи с най-новите модели смарт телефони, притежаващи вградена Qi технология за зареждане. Падът идва с тъничък и грациозен дизайн с дебелина 7,5 мм и разполага с LED светлинен знак за отчитане статуса на зареждане.



CV0525 е първият от двата нови модела зарядно за автомобил на ADATA, който разполага с 5 USB врата с удължаващ кабел . Двата съществени са за лидера и пасажера до него, а трите спомагателни са за останалите пасажери в колата. Зарядното поддържа технологията Quick Charge 3.0, която разрешава зареждане на смарт телефон от 0 до 80% за към 35 минути. Вграденият Smart IC чип засича броя на обвързваните устройства, тъй че да разпредели оптимално зареждане сред всички тях и по едно и също време с това да защищити от прегряване. Вторият модел зарядно за кола е CV0172 , което е плътно и бюджетно решение и предлага два USB врата с мощ 2.4A. Зарядното е снабдено със отбрана от претоварване, прегряване, късо съединяване и изменчиво напрежение.

Зарядната станция на ADATA разполага с пет USB врата, позволяващи зареждане на най-различни устройства. CU0480QC разполага с един USB-A порт с Quick Charge 3.0 технология, три общоприети USB-A врата и един USB Type-C порт. Тук още веднъж имаме умна система, която регистрира броя на обвързваните устройства и LED знак, показващ статуса на зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР