Тайвански депутати са замервали свой колега със свински черва, предаде

...
Тайвански депутати са замервали свой колега със свински черва, предаде
Коментари Харесай

Черва летяха в тайванския парламент

Тайвански депутати са замервали собствен сътрудник със свински вътрешности, съобщи Би Би Си.

Грозните подиуми в пленарната зала в Тайпе са се разиграли по време на разискване на комерсиално съглашение със Съединени американски щати.

Докато законодател от ръководещата Демократическа прогресивна партия е разказвал за договорката, върху него са се нахвърлили представители от групата на главната опозиционна политическа мощ в азиатската островна страна "Гоминдан ".

Парламентаристът от ръководещите е отнесъл няколко удара и е бил замерван със свински вътрешности. Съпартийци на нападнатия са се втурнали да пазят своя сподвижник и пленарната зала се е трансформирала в полесражение.

"Опозицията постъпи грозно. Тя с изключение на, че атакува наш народен представител си разреши да хвърля годна за консумация храна ", е декларирал представител на ръководещите след края на баталните подиуми.

"Ние няма да позволим на държавното управление да прокара този закон. Той заплашва здравето и живота на нашите жители ", това от своя страна е показал законодател от Гоминдан.

Тайван през лятото е подписал съглашение със Съединени американски щати за увеличение на вноса на свинско месо. Опозицията се противопоставила изрично на договорката, тъй като американските управляващи не са забранили потреблението на хранителната добавка "Рактопамин ".

Веществото се е дава на доста животни за струпване на мускулна маса. При попадане в човешкия организъм то може да провокира нарушавания на сърдечния темп, трептене на ръцете и други проблеми.

"Рактопамин е бил неразрешен в Тайван, Китай и Европейския съюз ", добави Би Би Си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР