Тайванската компания Micro-Star International скоро ще предложи на купувачите мини-компютър

...
Тайванската компания Micro-Star International скоро ще предложи на купувачите мини-компютър
Коментари Харесай

Предстои пускането на безвентилаторния мини-компютър MSI Cubi 3 Silent


Тайванската компания Micro-Star International скоро ще предложи на купувачите мини-компютър от линията Cubi 3 Silent , построен въз основата на 15-ватовите процесори Intel Kaby Lake-U. Ключова специфичност на новите компактни системи, това е изцяло пасивната охладителна система. За охлаждането на CPU дава отговор относително огромен алуминиев нагревател, намиращ се в горната част на устройството, където са ситуирани и вентилационните отвори.



Корпусът на мини-компютъра на процедура е напълно направен от алуминий и се характеризира с размери от 160х109х71 mm. Вътре е планувано място за един 2,5-инчов диск, двойка модули оперативна памет SO-DIMM DDR4 и един SSD във форм-фактор M. 2 (2280). За зареждане на устройството се употребява външен адаптер с мощ 65 W.

Наборът от интерфейси, изведени в устройството включват съществуването на шест врата USB 3.0, смесен 3.5 мм аудио жак, няколко гигабитови мрежови конектора, два COM врата (един под формата на RJ-45 конектор), а също и видео-изходите HDMI и DisplayPort, с опция за извеждане на изображението върху два 4К-дисплея.



По рафтовете На магазините, MSI Cubi 3 Silent ще стартират да се появяват напълно скоро. Препоръчителната цена на устройствата ще бъде оповестена по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР