Тайванската компания Asus представи лаптопа Zenbook S13 OLED с дебелина

...
Тайванската компания Asus представи лаптопа Zenbook S13 OLED с дебелина
Коментари Харесай

Представиха най-тънкият лаптоп в света

Тайванската компания Asus показа преносимия компютър Zenbook S13 OLED с дебелина под 1 см, което е безспорен връх измежду всички преносими компютри с 13,3-инчови екрани, оповестява 3DNews.

За да се реализира минималната дебелина, Asus употребява специфични материали, ултратънък OLED панел и специфични печатни платки. Според производителя капакът на Zenbook S 13 OLED е приблизително с 25% по-тънък спрямо други преносими компютри, а горният корпус е с 30% по-тънък. За отбелязване е, че даже и при тези свръхелегантни параметри преносимият компютър не е лишен от вентилатори за изстудяване.

Zenbook S 13 OLED също по този начин е много леко устройство с тегло от към 1 кг. Олекотяването е реализирано посредством потреблението на магнезиево-алуминиева сплав и други материали от рециклирани материали. Zenbook S 13 OLED ще се продава в няколко версии на съоръжение. Топ версията ще получи най-новото потомство процесор Intel Core i7, 32 GB LPDDR5 RAM и 1 TB SSD диск. Засега компанията не прецизира по кое време ще започват продажбите и на какви цени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР