Тайванската компания AGI представи на международния пазар microSD карта с

...
Тайванската компания AGI представи на международния пазар microSD карта с
Коментари Харесай

AGI представи първата в света 2TB microSD карта на международния пазар

Тайванската компания AGI показа на интернационалния пазар microSD карта с потенциал 2 TB, която е първото устройство с толкоз огромен потенциал.

През месец януари предходната година беше пусната в продажба първата 1,5TB microSD карта на Micron. В края на годината Kioxia показа първата в света 2TB microSDXC карта, само че запаметяващото устройство се предлага единствено на японския пазар.

Цената на Supreme Pro TF138 от AGI е към 230 щатски $. Производителят показва, че картата има скорости на четене и запис от 170MB/s и 160MB/s, въпреки че за постигането на такава продуктивност е нужен фирмения читател на карти CR138.

Другите характерности на Supreme Pro TF138 включват функционалност за автоматизирана промяна на грешките, високоскоростен протокол UHS-1 U3, съгласуемост с V30/A2 и всички типове отбрана. Картата е задоволително бърза за снимане на 4K видео.

Авторът на портала TechRadar отбелязва, че в eBay, Amazon и Aliexpress има доста предложения за закупуване на microSD-карти с потенциал 2 TB, само че всички те са 100% подправени. В удостоверение на това експертът се базира на обстоятелството, че AGI създава доста други артикули. В интернет се появи и видео от представянето на Supreme Pro TF138:

MicroSD картата си остава най-малкият всеобщ заменяем притежател на информация; с размери 15 x 11 x 1 мм и тегло 0,25 година 500 броя AGI Supreme Pro TF138 елементарно се побират в дребна кутийка, която е съвсем колкото общоприет 3,5-инчов корав диск.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР