Тайванската HTC Corporation, водещ иноватор в мобилните технологии и в

...
Тайванската HTC Corporation, водещ иноватор в мобилните технологии и в
Коментари Харесай

Нов шеф на HTC ще развива 5G и изкуствения интелект

Тайванската HTC Corporation, водещ иноватор в мобилните технологии и в основаването на триизмерни визии, разгласи, че от през днешния ден Ив Метре е новият основен изпълнителен шеф на компанията.

Новият водач ще продължи да развива VIVE Reality, а Шер Уанг ще се завърне към ролята си на ръководител на компанията, фокусирайки се върху откриването на нови технологии и партньорства

Преди да се причисли към HTC, Метре е част от Orange, една от най-големите телекомуникационни компании в света. Последно той е бил изпълнителен вицепрезидент, виновен за Потребителските устройства и партньорствата. Той е ръководел реализацията на тактиката на Orange за развиването и разпространяването на смарт устройства. Предишният му опит включва внедряване и определяне на едни от най-разпознаваемите потребителски марки за електроника, както и ръководството на изцяло портфолио от смарт и мобилни услуги. Бил е член на групата за новаторски технологии на Orange, която е разработвала благоприятни условия за заплащане посредством разнообразни виртуални валути.

Преди да стартира работа в Orange Ив е работил 6 години за компанията за потребителска електроника Thomson Multimedia. В нея той е заемал управителни позиции в Съединени американски щати и Сингапур.

Шер Уанг ще остане ръководител на борда на HTC и ще се концентрира върху откриването и въвеждането на нови технологии, в синхрон с разрастващото се портфолио на HTC и визията на компанията за VIVE Reality.

HTC Corporation е световен софтуерен иноватор, създаващ артикули и промишлености, които печелят най-престижни награди от 1997 година Компанията основава вдъхновяващи артикули и прекарвания посредством цялостна екосистема от мобилни решения, свързани устройства, хардуер за виртуална действителност VIVE. HTC предлага разнообразно портфолио от мобилни телефони и хардуер за виртуална действителност, програмен продукт и наличие, които трансформират метода, по който потребителите и бизнесът виждат и поддържат връзка със света. HTC е листвана на Тайванската фондова борса.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР