Тайсън Фюри ще се бие с Антъни Джошуа догодина, но

...
Тайсън Фюри ще се бие с Антъни Джошуа догодина, но
Коментари Харесай

Тайсън Фюри ще се бие с Джошуа при едно условие

Тайсън Фюри ще се бие с Антъни Джошуа следващата година, само че единствено в случай че получи 60% от приходите от дуела. Това съобщи самият той броени дни преди мача си с първенеца на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър в Лос Анджелис. Британецът изрази своята убеденост, че ще нокаутира Уайлдър, само че до мач с Антъни Джошуа ще се стигне единствено при неговите условия.

" Единствената персона, от която зависят нещата е един промоутър. Той доста ми завижда. Държаха ме извън на студа, само че в този момент се върнах и влизам право през вратата. Каквото и да се случи на мача ми с Уайлдър е зле за тази персона. Те трябваше да уредят мач с Дионтей и да приключат. Не трябваше да се закачат с мен ", съобщи боксьорът по отношение на Еди Хърн пред IFL TV.

" Сега ще победя Уайлдър и няма да имат различен избор. По-добре си вземете маратонките момчета, тъй като аз пристигам за вас. Знаете какво желая. Знаете каква е договорката. То стартира с огромна шестица и откъм гърба има нула ", разгласи настояванията си Фюри. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР