Тайсън Фюри и съпругата му Парис бяха заснети да правят

...
Тайсън Фюри и съпругата му Парис бяха заснети да правят
Коментари Харесай

Тайсън и Парис Фюри жонглират с децата и пазарските си чанти, както са на снимката в местния Tesco

Тайсън Фюри и брачната половинка му Парис бяха снимани да вършат седмичния си пазар, до момента в който жонглират с пазарски чанти и децата си.

Известната двойка се ресурси с хранителни запаси за празничния уикенд, като посети Tesco Express в Morecambe. Пътуването им в крайморския град идва, откакто двойката се събра още веднъж след борбата за купата на Тайсън против 37-годишния Александър Усик в Саудитска Арабия предишния уикенд.

Парис не съумя да участва на мача, защото сподели на почитателите, че " не може да бъде там ", само че " искаше " да беше. Боксьорът се завърна в Обединеното кралство, откакто загуби да стане неоспорим международен първенец в тежка категория след разделно съдийско решение. Тайсън и Парис бяха снимани да пазарят с децата си.

Родителите на седем деца съумяха да жонглират с планина от чанти, както и две от децата си. Парис се усещаше комфортно в черна качулка и подобаващи панталони, до момента в който носеше самун Warburton и чанта. Тайсън последва образеца със синя тениска, бодито и къси панталони...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР