Тайсън Фюри е готов да се върнe на ринга и

...
Тайсън Фюри е готов да се върнe на ринга и
Коментари Харесай

Тайсън Фюри предизвика шампиона в тежка категория на WWE

Тайсън Фюри е подготвен да се върнe на кръга и да взе участие на събития в кеча под банера на WWE. Шампионът в тежка категория на WBC изкара стабилен хонорар от изявите си в кеча, където мери сили с Броун Строуман. Фюри направи няколко участия предходната година, които му докараха 15 милиона $ и в този момент се е прицелил в ново огромно име на WWE.

В своя акаунт в обществените мрежи Тайсън насочи предизвикателство към 35-годишният Дрю Макинтайър, който е първенец в тежка категория на организацията.

“Пътувам към къщи с влака след дълъг уикенд. Мисля си за хората, които желая да ударя в лицето. Първия, който ми идва на разум е огромно момче на име Дрю Макинтайър. С наслаждение ще те ударя в лицето. Това е публично предизвикателство към първенеца в тежка категория на WWE. Вече се оправих със Строуман и ще направя същото с теб”, сподели Фюри в своето видеообръщение.
View this post on Instagram
on Aug 30, 2020 at 10:19am PDT
Фюри чака трета борба с Дионтей Уайлдър, която би трябвало да се организира в края на годината. Той е свободен в идващите месеци и очевидно желае да изкара някой лев в кеча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР