Тайризи Холбъртън вкара 29 точки, а Индиана Пейсърс се наложи

...
Тайризи Холбъртън вкара 29 точки, а Индиана Пейсърс се наложи
Коментари Харесай

Индиана победи шампиона Голдън Стейт, Стеф Къри не завърши мача

Тайризи Холбъртън вкара 29 точки, а Индиана Пейсърс се наложи със 125:119 над Голдън Стейт Уориърс в шампионата на Националната баскетболна асоциация.

Голямата звезда на Уориърс Стеф Къри не приключи мача поради контузия в рамото, като отсъствието му оказа въздействие върху крайния излаз от мача, макар 38-те точки които означи. 24 от тях бяха дело през първото полувреме, само че 2:04 минути преди края на третата част той трябваше да напусне терена.

Голдън Стейт, които са първенци от предходната година, паднаха във вторник и при визитата в Милуоки, като навъртяха към този момент четири провали в последните си пет мача. Изобщо и серията им при визитите е много отчайваща – единствено 2 победи от 14 срещи. Общият им баланс е 14 победи и 15 провали и се подреждат на 4-о място в Тихоокеанската дивизия. С 15/14 Индиана пък е на 3-о място в Централната.

Бенедикт Мадурин добави 24 точки за Индиана, които прекъснаха серията от следващи загуби против този съперник. Холбъртън пък сподели допустимо най-хубавата реакция през днешния ден след предходния си слаб мач, в който означи едвам точка, като вкара пет тройки.

Джордан Пуул се отличи с 20 точки за гостите от Сан Франциско, а с изключение на излизането на Къри, те трябваше да стартират мача и без контузените Клай Томпсън (дясно коляно) и Андрю Уигинс (разтежение на коремен мускул). Дреймънд Грийн имаше доста неприятна вечер и се разписа единствено с 1 точка за 27 минути игра преди да бъде изпъден поради насъбрани нарушавания.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР