Тайнствено гадже обгрижва българската красавица с македонски корени Драгана Спасовска.

...
Тайнствено гадже обгрижва българската красавица с македонски корени Драгана Спасовска.
Коментари Харесай

Богато гадже глези знойната Драгана в Монако

Тайнствено гадже обгрижва българската хубавица с македонски корени Драгана Спасовска. Хубавицата, която живее в Дубай, сега е на отмора в Монако, където е обсипвана със скъпи дарове, научи HotArena .

Мъжът до някогашната моделка не стопира да я изненадва и глези с дарове и скъпи почивки. Последната изненада за живеещата в Дубай Драгана е отмора на Ривиерата.

Двойката посетила Монте Карло, където отседнали в първокласния хотел „ Феърмонт ”, в който цените стартират от 1000 лева на вечер и обиколили едни от най-знаковите места в княжеството–„ Сас Кафе ”, „ Коя ”, „ Ники бийч ”, „ Буда бар ”, „ Туига ” и други.

Мъжът пръснал няколко хиляди евро за хубавицата, а Спасовска не пропуснала да си направи и шопинг тур из локалните блестящи бутици.

Двойката се разходила с поръчков ролс-ройс, какъвто имат броени персони по света. Поради обстоятелството, че стилния дизайнер Филип Плейн също има подобен и живее в Монако, нееднократно били бъркани с него, написа " България през днешния ден ".

Драганова живее от дълги години в Дубай, където поддържа другарство с куп звезди. Сред тях са и футболната звезда Роналдиньо, както и халфът на „ Манчестър ” Пол Погба.

Въпреки че и двамата са флиртували с хубавицата, Драгана е безапелационна, че ги свързва единствено другарство. И отхвърля да е имала връзка с Роналдиньо или Погба.

„ С Роналдиньо сме просто другари ”, безапелационна е хубавицата.

След срещата с Погба се среща и с Диего Марадона, който също постоянно отскача до Дубай.

Последният футболист, който хлътва до уши по нея е Усман Дембеле от „ Барселона ”. Тя обаче мълчи дали е съумял да я смъкна.
„ Ще запазя това за себе си ”, загадъчно декларира хубавицата.

Спасовска е купонясвала в компанията на куп международни звезди, а измежду тях личат имената на Уил Смит и 50 cent.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР