Тайнствен непознат води Анита Мейзер на романтична почивка сред пустинята.

...
Тайнствен непознат води Анита Мейзер на романтична почивка сред пустинята.
Коментари Харесай

Анита Мейзер на романтична почивка в пустинята - slava.bg


Тайнствен чужд води Анита Мейзер на сантиментална отмора измежду пустинята. 3 години откакто бе наказана за гибелта на брачна половинка си Николай, Анита има нова тръпка и явно е оставила предишното зад тила си.

Мейзер бе снимана на екскурзия в Седона, Аризона, където се любува на Червените скали, употребявани за десетки холивудски уестърни.

„ Обичам хотела, в който отседнах за 3 дни с моя приятел”, споделя Мейзер в обществените мрежи. Тя не разкрива самоличността на индивида до нея, нито дали става дума за съкровен другар или просто приятел.

Двойката се забавлява по през целия ден с разходки измежду природата, красиви реки, паркове...

Мейзер поддържа и обясненията си с клипчета от разнообразни места. В едно от видеата компанията засяда с джипа си във водите на един от притоците на река Колорадо, само че най-после съумяват да се измъкнат измежду възторжени писъци и смях.

В хотела Анита се глези с всевъзможни улеснения — джакузи, отопляем басейн, румсервиз, питиета, храна и други.

В посланията си обаче тя не издава и дума за индивида, който е до нея, единствено споделя, че към този момент не е сама, написа "България през днешния ден ".

Мейзер още предходната година разпали слуховете, че има ново гадже. Спекулираше се, че е много по-млад мъж от нея, който й угажда, само че тя нито удостовери, нито отхвърли тези клюки. Сега сама признава, че има някой, с който споделя всекидневието си, само че не разкрива нищо повече за него.

По време на пътешествието, което прави в разгара на карантината поради ковид в Лас Вегас, Анита споделя задоволството си от времето, което е прекарала измежду природата.

„ Седона, Аризона е мястото, където да бъдеш в този момент... Най-добрата сила, красиви покрайнини, четири мощни на енергийни вихри места... Влюбена съм в това необикновено място”, споделя още някогашната миска. Тя обаче не крие, че при цялата хубост на Аризона, няма самообладание да се върне във Вегас, който желае да види във типа отпреди епидемията.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР