Тайните учения на спиритистите от Харви Мартин представлява първият изчерпателен

...
Тайните учения на спиритистите от Харви Мартин представлява първият изчерпателен
Коментари Харесай

Тайните учения на спиритистите - един различен поглед върху живота

" Тайните учения на спиритистите " от Харви Мартин съставлява първият обстоен труд, който дава пояснение за произхода и историята на духовното лекуване във Филипините. Той разкрива скритата история на духовното излекуване и работата на световноизвестния филипински врач Алекс Орбито, считан за феномен в различната медицина. Самият Орбито е преподавател на създателя Харви Мартин. Изданието е част от библиотека Locus Spiritualis, отдадена на книгите, които карат духа ни да се усеща здрав в крепко тяло. Преводът е на Катя Христова, а самата книга е към този момент в книжарниците.
Забележителен и провокативен взор върху събитията от филипинската история и просвета, които водят до възникването на най-противоречивите лечителски практики в света. Произведението, съдържащо най-задълбоченото проучване, правено в миналото по тематиката, прекатурва визиите за филипинските лечители.
Темите, които ще намерите в книгата:
- античните шамански лечителски практики и вярвания на филипинците;
- античните корени и зараждането на актуалното духовно лечение;
- образование по християнски медиумизъм;
- психологична хирургия, употребяваща илюзии;
- направлявана от духовете психологична хирургия;
- тайната история на Светия дух като извор на паранормално изцеление;
- връзката сред тяло, схващане, плацебо резултат и психологична хирургия.
" Тайните учения на спиритистите " е за всеки, който се интересува от различни практики, които могат да подкрепят физическото и психическото му здраве. Книгата дава един друг взор върху силите, които направляват живота ни. Читатели, които подхождат непредубедено към разнообразни теории и изследват неконвенционални способи за лекуване и самопомощ, ще оценят високата информативност на изданието.
Харви Мартин е някогашен заместник-председател на Филипинския лечителски кръг и член на Организацията на спиритистите. Като подобен той има всички нужни познания, с цел да напише книга за духовното лекуване. През 1977 година Мартин основава център за холистично лекуване в Хавай. През 1983 година отпътува за Филипините и прекарва шест години в средите на християнските спиритисти, където учи практиките им за паранормално лекуване. Даровит оратор и врач, сега Мартин живее в Савана, Джорджия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР