Тайните на доцент Банков ще започнат да се разкриват след

...
Тайните на доцент Банков ще започнат да се разкриват след
Коментари Харесай

Лъсват тайните на доцент Банков

Тайните на доцент Банков ще стартират да се разкриват след нови конфликти с екипа на болничното заведение. Така че сянката на предишното още веднъж ще надвисне над МБАЛ " Св. Кирил ".

Единственият приближен човек, който ще научи истината за фамилията и предходния живот на шефа на болничното заведение ще се окаже Евгения Генадиева.

 Снимка 271923

С предишното ще се срещне и Наталия, чийто татко ще се озове в болничното заведение. Срещата със арбитър Ангелов на собствен ред ще раздруса връзките й със София - майка й и с Калин Генадиев - половинката й.

Желанието на доктор Хинова да забременее ще вземе превес над персоналните и професионалните й връзки, провокирайки прям диалог с доцент Мазов и сътрудниците й.

 Снимка 315581

На професионален кръстопът ще се застане и доцент Захариев, който ще задълбочи здравословния си проблем с цялостното му неглижиране. Галя и Виолета ще се опитат да вразумят Петър, до момента в който той се изправя пред едно от сериозните тествания в кариерата си.

 Снимка 232991

Преминалата във краткотраен отпуск Вяра Добрева ще се впусне в ново начинание. Хобито й още веднъж ще я води към болничното заведение, а наличието й няма да остане неусетно.

 Снимка 294230

Предстои да научим огромната загадка на доцент Банков и дали фамилията на пиарката Наталия ще се събере. В епизодите през актуалната седмица на " Откраднат живот: Чуждо тяло " се разкриват още истини за хората от болничното заведение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР