Тайни ученически боеве извън училището се организират във Варна. Това

...
Тайни ученически боеве извън училището се организират във Варна. Това
Коментари Харесай

Брутално видео! Ученички се биха жестоко, публика ги нахъсва

Тайни училищен боеве отвън учебното заведение се провеждат във Варна. Това показа за Varna24.bg шефът на Регионалният Инспекторат по образованието Венцислава Генова.
Учениците организирали боевете най-вече в почивните дни, а "апокрифната " информация била защитавана строго от учители и родители.
За новата "мода " измежду подрастващите госпожа Генова получила прегледен материал. На видеоклип били снимани две девойки от Варна, които разменят нападателни удари.
Веднага са взети ограничения, направено е следствие, което открило, че седмокласничката, която постанова приятелката си, е възпитаничка на учебно заведение "Стефан Караджа ". Момичето било от скоро там и досега не е проявявало признаци на експанзия.

Пострадалата ученичка пък е от Музикално учебно заведение във Варна.

"От клипчето е видно по какъв начин останалите възпитаници, които са на друга възраст, приветстват, викат и предизвикват двете девойки и това е ужасното. Директорът на учебно заведение "Стефан Караджа " сподели, че досега това момиче не е имало неприятни прояви. Класната й обаче показа, че сред двете е имало някаква вербална престрелка. Стана ясно, че двете девойки са приятелки и побойничката към този момент се е извинила, а пострадалата е приела извинението. Родителите на битото момиче пък са споделили, че няма да подават тъжба ", показа Венцислава Генова.

Тя изрази терзанието си от обстоятелството, че очевидно децата одобряват като представление сходни прояви, вместо да се опитат да предотвратят конфликтите.

В тази връзка госпожа Генова прикани родителите да спомагат на педагозите и да приказват с децата си по отношение на експанзията, която се разраства в учебно заведение.

"Работим с родителите, с цел да ги приобщим. В името на нашите деца би трябвало да сме в екип. Вече институциите работят добре дружно. В съответния случай от Второ РПУ незабавно са подхванали дейности да проверяват къде и по какъв начин се е стигнало до този пердах. Родителите обаче би трябвало да бъдат наши сътрудници. Защото децата захитряха. Започнаха да пушат и да се бият отвън учебните заведения, тъй че да не бъдат глобени за това си държание ", добави още Генова.

Стана ясно, че към този момент в някои варненски учебни заведения е основан Клуб на родителя, в който педагози и родители разискват настоящи проблеми по отношение на държанието и възпитанието на подрастващите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР