Tайната рецепта за по-добър живот включва смелост, страст и щипка

...
Tайната рецепта за по-добър живот включва смелост, страст и щипка
Коментари Харесай

Тайната рецепта за втори шанс

Tайната рецепта за по-добър живот включва храброст, пристрастеност и щипка магия и излиза на 22 май с печата на издателство „ Хермес “.Дж. Д. Барет е австралийска сценаристка и продуцент, чиято пристрастеност е кулинарията.

„ Тайната рецепта за втори късмет “ е дебютният й разказ, трансформирал се в международен бестселър. Разпределя времето си сред Сидни, залива Байрън и Лос Анджелис, където работи по няколко хитови телевизионни плана и по идната си книга. Откъс от книгата: „ Луси и брачният партньор й са основни готвачи и съсобственици на един от най-популярните заведения за хранене в Сидни.

Системните му изневери и кражбата на предписания обаче й идват допълнително и Луси го напуща. Докато напразно обикаля улиците, тя се натъква на порутена постройка, която в миналото е била преуспяващ ресторант. Луси надниква през мръсния прозорец и импулсивно взема решение да вдъхне нов живот на мястото. Тя открива алено тефтерче с предписания, принадлежало на харизматичния готвач Франки, умрял преди трийсет години при неразбираеми условия. Неговите специалитети – френска лучена чорба, петел във вино и суфле с грюер, нямат равни и скоро клиентите стартират да се тълпят на опашка.

Странно, само че Луси има възприятието, че долавя наличието на Франки и като че ли може да го види...Пламенният готвач с неутолима пристрастеност към храната и дамите ще се окаже скритото оръжие на Луси по пътя й към триумфа. Но дали е задоволително смела, с цел да повярва? “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР