Тайна среща на ръководни фактори на ГЕРБ и ДПС се

...
Тайна среща на ръководни фактори на ГЕРБ и ДПС се
Коментари Харесай

Цигов чарк-гейт: ГЕРБ и ДПС бистрили бъдеща коалиция на тайна среща, заяви Рашков

Тайна среща на управителни фактори на ГЕРБ и Движение за права и свободи се е провела преди дни в курорта " Цигов чарк ". Целта на диалозите била бъдеща коалиция сред двете партии. Това изказване изрече на конференция вътрешният министър Бойко Рашков.

" Тези, които до неотдавна криха, че са съдружни сътрудници, са създали една среща на Цигов чарк предишният петък. " Случайно " съответствува с деня, в който беше и любим на Борисов и който отхвърли да даде проба за опиати и алкохол ", сподели шефът на силовото ведомство.

По думите му срещата е била извършена в къщата на " прочут доктор, притежател на частна болница ", където се ваксинирали обществено представители на Движение за права и свободи и ГЕРБ, явно акцентирайки притежателя на " Софиямед " Михаил Тиков.
 60 млн. лева от Автомагистрала „ Хемус “ прибрани в сакове и чували Обновена
60 млн. лева от Автомагистрала „ Хемус “ прибрани в сакове и чували

Само от неплатено Данък добавена стойност страната е ощетена с 20 милиона лв.

" В неговият дом е извършена политическа среща сред представители на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Присъствал е и един от заместник-председателите на Движение за права и свободи, който декларирал, че ще ръководят в коалиция след изборите, в това число с една лява партия " , даде детайлности Рашков.

По думите му занапред щяло да се обяснява дали това е било политически блъф или не.
 Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те
Бойко Рашков съжалявал, че не се справил с Борисов през 90-те

Намекна, че е допустимо някогашни министри да бъдат арестувани

След края на конференцията, отдадена преди всичко на, към Рашков бяха заложени редица въпроси, свързани със случая " Цигов чарк ". Отговор на тях, респективно спомагателни детайлности обаче не бяха дадени. Причината - разразилата се дисхармония в залата за конференции, провокирана от прераснал в скандал разговор сред представящ се за публицист създател на Facebook канал и министъра. В последна сметка " сътрудника " също не съумя да получи отговор на въпросите си, като резултатът бе само напускането на Бойко Рашков.
 Борисов заплаши Рашков - да каже притежател на коя банка е Обновена
Борисов заплаши Рашков - да каже притежател на коя банка е

Лидерът на ГЕРБ се закани да съди вътрешния министър за клевета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР