Тайлър Хиро просто не може да спре да подобрява рекорди,

...
Тайлър Хиро просто не може да спре да подобрява рекорди,
Коментари Харесай

Тайлър Хиро продължава да чупи рекорди


Тайлър Хиро просто не може да спре да усъвършенства върхове, макар че към момента не е приключил новобранската си акция в Националната Баскетболна Асоциация. 20-годишният стрелец на Маями Хийт се трансформира в новобранеца с най-вече маркирани тройки в плейофната история на НБА, откакто вкара своята 44-а пукотевица от далечно разстояние. Така Хиро изпревари някогашния гард на Хюстън Рокетс Мат Малоуни, който бележи 43 стрелби от зоната за три точки през 1997-а.

Tyler Herro has made the most threes by a rookie in NBA playoff history.

44 and counting.
— StatMuse (@statmuse)
Това е второто ужасно достижение, което младокът реализира по време на Финалите на НБА. В мач №2 сред “горещите” и ЛА Лейкърс Хиро зае мястото на контузения Горан Драгич в стартовата петица и стана най-младият титуляр в дуел от финалната серия за купата - 20 години и 256 дни, измествайки именития Меджик Джонсън - 20 години и 264 дни.
Преди това, във финалната серия на Източната конференция против Бостън Селтикс, гардът подпали мрежичката на “келтите” в мач №4 с 37 точки, откакто влезе от скамейката. Това необикновено достижение му разреши да се трансформира в най-младият състезател, който вкарва най-малко 30 точки от пейката на тима си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР