Тайландският първодивизионен „Чонбури“ може да се похвали, че вече има

...
Тайландският първодивизионен „Чонбури“ може да се похвали, че вече има
Коментари Харесай

Най-богатият футболист в света подписа нов договор

Тайландският първодивизионен „ Чонбури “ може да се похвали, че към този момент има в състава си най-богатия футболист в света. Това е племенникът на султана на Бруней – Фаик Джефри Болкиа (23 г.). Личното положение на халфа се прави оценка на 17.5 милиарда паунда.

„ Наистина е вълнуващо да имаме в състава си футболист, за чието привличане всички медии по света ще оповестят. Той е най-богатият футболист в света. Също по този начин е наследник на Джефри Болкиа, най-малкия брат на султан Хаснал Болкиа. Играч със положение от близо 20 милиарда $ се причислява към нашия тим “, разяснява мениджърът на „ Чонбури “ Сасит Сингтотонг. Отборът сега е на трето място в тайландската Лига 1, на 4 т. след водача „ Бурирам Юнайтед “ и подгласника „ Банкок Юнайтед “.

Фаик Болкиа идва като свободен сътрудник от португалския „ Маритимо “, където записа три мача за аварийния тим. Преди това е бил в академиите на британските „ Саутхемптън “, „ Челси “ и „ Лестър “. Негови съотборници описват, че в съблекалнята Болкиа се е държал много непретенциозно и по нищо не е показвал, че положението му е в пъти повече от това на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които през предходната година влязоха в клуба на спортистите – милиардери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР