Тайландската полиция арестува жена, заподозряна в убийството на 13 души,

...
Тайландската полиция арестува жена, заподозряна в убийството на 13 души,
Коментари Харесай

Тайланд разследва жена, заподозряна в убийството на 13 души с цианид

Тайландската полиция арестува жена , обвинена в убийството на 13 души , като е употребила таблетки, покрити с цианид , съобщи Ройтерс.

Тридесет и шест годишната Сарарат Рангсиутапорн бе упрекната към този момент в преднамерено ликвидиране на един човек, до момента в който по другите смъртни случаи към момента тече следствие, сподели полицията. Заподозряната отхвърли да е направила закононарушението. 
 

— The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post)
Семействата на другите жертви, които имали връзка със Сарарат, също се свързаха с управляващите, защото допускат, че смъртните случаи на техните близки са подозрителни, заяви локална медия.

Сарарат е била задържана в сряда. " Имаме доказателство, което ни кара да имаме вяра, че тя е употребила цианид ", сподели служителят на реда Анек Тхаосупарп и добави, че тя евентуално е имала достъп до субстанцията посредством магазин, на който шеф била сестра й. 

Полицията съобщи, че умрелите са били познати на Сарарат и претекстовете ѝ са били финансови, заяви медията " Тай Пи Би Ес ". Тя добави, че има една жена, която е оживяла след опита за отравяне от Сарарат. Тази жена в този момент се разпитва от полицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР